čtvrtek 6. dubna 2017

Štětec ve tvaru ryby

Krásný den vám všem,

dnes vám povím něco málo o štětci, který jsem koupila na Aliexpressu za nějakých 80 Kč. Štětec mě zaujal hlavně svým tvarem a designem a tak jsem neváhala a okamžitě objednala. Dodání bylo poměrně rychlé a to za nějakých 14 dní, možná to bylo i méně. 

Štětec má zlatou barvu a tvar ryby. Štětiny jsou zastřiženy do tvaru oblouku a mají hnědo-bílou barvu. Celé tělo štětce je vyrobeno z plastového materiálu. Na výběr nebyla jen zlatá barva, ale i stříbrná a černá matná. Včera jsem dokonce našla i růžovou barvu a různé tvary štětin. Mě vyhovuje tvar štětin jaké má můj štětec a jiný druh asi ani nepotřebuji. Štětiny jsou poměrně dost husté a vůbec nevypadávají. Při nanášení se výrobek velmi dobře drží a skvěle se s ním pracuje. Já štětec používám na nanášení rozjasňovače, ale můžete ho používat třeba na konturování apod. 

Na Aliexpressu si plánuji koupit ještě další druhy štětců. Štětce tam objednávám z toho důvodu, protože jsou kvalitní a levné. Samozřejmě se najdou i štětce nekvalitní, ale to se většinou stane těm, kteří neumí číst feedbacky, nebo objednávají od prodejců kteří mají málo hodnocení atd.

Štětec naleznete pod názvem: fish makeup brush

Líbí se vám tento štětec?



13 komentářů:

  1. Na tenhle štětec koukám už dýl, já už štětce nakupuju jenom na Aliexpressu, jsou opravdu moc kvalitní za tu cenu :) Asi budu muset objednat i tenhle!

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ten je tak zvláštní až je roztomilý, sama bych si ho nekoupila, ale věřím, že se bude spoustě holek líbit :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě souhlasím, já sama ráda vlastním takové zvláštní kousky :D

      Vymazat
  3. Ten je krásnej!! Nutně ho potřebuju v růžové barvě!!! ♥♥♥

    ................................................................................................................................................................................
    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tento štětec je velice zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento štetec som už zazrela na internete, ale rozhodla som sa neobjednať si ho, aj keď je veľmi zaujímavý :) Ale radšej si našetrím na nejaké poriadné štetce. Lebo odkedy mám jeden od Hakura, tak som zistila, že tie z Ali alebo Ebayu nie sú až také skvelé, ako som si myslela :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. jeej,tak to je milé :) neviem či práve v tvare ryby, ale možno ak by ten držiačik bol iného tvaru, tak by som do toho šla :) nejaké srdiečko možno :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Ten si tedy seženu, děkuju za tip.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je luxus :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Už jak jsem četla ten nadpis, bylo mi jasné, že štětec bude z Aliexpressu :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si před pěti lety koupila své první štětce na Ali a mám je dodnes.. za ty peníze jsou bomba.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.