sobota 8. dubna 2017

Micelární voda se zeleným čajem

Krásný den vám všem,

mám tu pro vás další článek o výrobku, který jsem nakoupila v Sephoře. Jedná se o micelární vodu se zeleným čajem, která vás v Sephoře vyjde na 140 Kč/100 ml. Když jsem se u stojanu s micelárními vody zastavila, nevěděla jsem kterou si mám vybrat. Mají totiž neskutečné množství vod na výběr, ale přeci jsem jednu vybrala a při příštím nákupu kouknu zase na jinou. Vybírat se dalo z těchto: micelární voda s dřevěným uhlím, se zeleným čajem (koupila jsem), gel s yuzu, gel s výtažky z granátového jablka, mléko s výtažky z růže, mléko s kokosovou vodou. Možná při příštím nákupu sáhnu právě po výrobku s kokosou vodou, protože nedávno jsem zkoušela masku která také obsahovala tuto vodu a byla naprosto perfektní.  

Micelární voda je tedy se zeleným čajem a ve stojanu ji poznáte právě podle zelené barvy. Velikost lahvičky je malá a obsah produktu je 100ml, což není moc ale na nějakou dobu určitě vystačí. Já bych produkt doporučila klidně i na cestování díky malé velikosti. Skvělé je, že se dá voda používat nejen na obličej, ale i na oči. Při odličování mi oči žádným způsobem nedráždila a nedostavila se žádná alergická reakce. Pleť byla po vyčištění krásně hebká a zmatněná. Mimochodem tato voda je určená přímo na zmatnění pleti a proti nedokonalostem. 

Barva vody je také zelená, ale velmi světle a ničemu to nijak nevadí. Při nanášení krásně voní a samotná vůně na mě působí nechemicky. 

S výrobkem jsem moc spokojená a určitě vyzkouším další.

Znáte tuto micelární vodu?




 

5 komentářů:

  1. Nevypadá špatně. Líbí se mi obal, ale zatím jsem ji ani nezkoušela a popravdě ani nikde pořádně neviděla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá super! Vôbec som nevedela, že také niečo Sephora má, vyskúšala som od nich len masku taktiež na zmiešanú pleť a bola som s ňou veľmi spokojná :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá zajímavě, zatím jsem péči Sephora nezkoušela. :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dobře :)
    Ale zatím jsem ji neviděla :/

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto micelárku jsem viděla na e-shopu Sephory, ale spíš než na tuhle, si dělám zálusk na kokosovou řadu :-) mám totiž pocit, že všechno s kokosem musím mít doma :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.