čtvrtek 20. dubna 2017

Hydratační maska z Douglasu

Hezký den vám všem,

už bych ráda přivítala jaro a s ním i příjemný zpěv ptáčků a vůni kvetoucích květin. Bohužel se nám zase vrátila zima a tak nezbývá nic jiného, než sedět doma s horkým šálkem čaje. Vždy když mám chvilku pro sebe a venku je třeba zataženo, udělám si takový relax s maskou na obličej. Tentokrát jsem kupovala masku v Douglasu za nějakých pár korun a jak dopadla v mém testování už se dozvíte o pár řádků níže.

Maska je klasická textilní a musím říct, že mi na obličeji moc neseděla. Byla hodně velká a i přes důkladné uhlazování prsty byla maska na některých místech volná a nedržela tak jak měla. Určena je na normální pleť. Já sice normální typ pleti nemám, ale potřebovala jsem hydratační masku a tak jsem ji koupila. Výrobek má za úkol hydratovat, revitalizovat, regenerovat a pečovat o pleť. Po rozbalení z plastového obalu byla maska hodně mokrá. Měla jsem velký problém při aplikaci na pleť. K aplikaci doporučuji připravit si papírové kapesníčky. Budete je určitě potřebovat na utření rukou. 

Maska se aplikuje na vyčištěnou pleť a následně se nechá působit asi 5 minut. Po nanesení se opatrně sejme a může se vyhodit. Přebytek, který zůstane na pleti se může lehce vmasírovat a za pár vteřit se vstřebá do pleti. Výsledkem je hebká a hydratovaná pleť. S výsledkem jsem byla poměrně spokojená, ale problém mi dělalo nanášení a celková aplikace. Takže pro příště si určitě hodně rozmyslím, jestli masku koupím znovu. 

Znáte tuto masku?



 

4 komentáře:

  1. Maska vypadá zajímavě.
    Zvu tě k mé soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2017/04/giveaway-jarni.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto masku neznám, ale jestli chceš dobré masky tohoto typu, koukni se na ty od značky Missha, je to originál těchto masek z Jižní Korey a ty jsou fakt skvělé :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. V podstatě jsem v Douglasu byl jen dvakrát v životě. U nás ve městě není a do Prahy nebo do Brna se dostanu jen párkrát do roka, takže asi tak. Ovšem, tenhle týden se chystám do Brna a tak bych se sem chtěla podívat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.