středa 12. dubna 2017

Gelové linky L´Oréal

Hezký den vám všem,

mám tu pro vás další článek z nákupů z e-shopu dekorativka.cz, kde jsem si vybrala gelové linky od značky L´Oréal. Tyto linky mě vyšly na 245 Kč, což je docela hodně. Linky jsem vybírala snad hodinu a nakonec jsem se rozhodla pro tyto gelové. 

Linky přišly zabaleny v krabičce, která má zlato-černý obal. Součástí balení byl i štěteček, který byl určen na nanášení linek. Tento štěteček mi nevyhovuje asi úplně vším. Samotné linky mají obal vyrobený ze skla a víčko je vyrobeno z plastu. Víčko je samozřejmě na klasické šroubování. 

Konzistence linek je tedy v gelové formě a barva je klasická černá. Kdysi dávno jsem nedala na gelové linky dopustit, vlastnila jsem konkrétně linky od Essence a byly fakt třída. Nevím co se změnilo, ale zrovna tyto linky mi vůbec nevyhovují. Možná je to štětečkem, ale tím bych si nebyla úplně tak jistá. Doma jsem našla 3 různé štětečky, které by se daly použít pro aplikaci těchto linek a prostě výsledek je pro mě neuspokojivý. Při tvorbě samotné linky není celková a výsledná linka hladká a přesná. Vždy se najdou místa, kde je potřeba úprava či odlíčení. Při tekutých linkách se mi toto nikdy nestane. Výdrž linek je bez problémů celý den. Během nošení se mi nerozmazaly a neobjevily se žádné alergické reakce. Každopádně s celkovým výsledkem a i samotným nanášením nejsem vůbec spokojená. Nanášení trvá déle, než jsem zvyklá u linek tekutých. A právě tato vlastnost mě přesvědčila o tom, že už si gelové linky od L´Oréal nikdy nekoupím. V současnosti vlastně ani nevím, jestli je dokážu vypotřebovat, nebo je prostě nechám vyschnout. Možná je použiju na nějaké bláznivé líčení.

Hodně by mě zajímalo, jestli s tímto výrobek může být vlastně někdo vůbec spokojen. 

Znáte tyto linky?








 

14 komentářů:

  1. Mně taky nesedly, ani trošku. Jsou mnohem lepší produkty a za poloviční cenu :(.

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. mne celkovo všetky linky od L´oréal nesedia, ani fixkové..čo je škoda, lebo inak mám s produktami od nich dobré skúsenosti...
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle linky mám doma... s aplikací problém nemám, to je ok, ale nevydrží, rozmazávají se mi ve vnitřním koutku, mnohem lepší jsou gelové linky od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem tyto linky odmítla dál používat, jsou naprosto k ničemu. Příště si před nákupem pročtu víc recenzí. :(

      Vymazat
  4. Nějaké gelové linky teď sháním, tak aspoň vím, že se mám těmhle vyhnout obloukem :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to snad nejhorší druh linek co jsem kdy měla.

      Vymazat
  5. Já měla gelovky od Rimmelu, ten štěteček byl taky katastrofa.. Jinak ale neposoudím, protože já bych si špatně nanesla i linky kvalitní :D Škoda, že jsi s nákupem nebyla spokojená :(

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bez linek ven ani nevycházím, s aplikací mám už nějaký ten pátek zkušenost, ale tyto linky jsou naprostou katastrofou a propadákem.

      Vymazat
  6. Já mám ráda gelové linky Maybelline :-) ty jsou super.. A poslední dobou se mi zdá, že se značkou L´oreal moc kamarádky nejsme.. protože mi od ní nesedí snad.. nic.. :( nevím nevím..

    OdpovědětVymazat
  7. To je potom zklamání, když si člověk koupí něco dražšího s vidinou super produktu. Já si tyto linky také chtěla koupit ale mezitím jsem si koupila jiné a tak se nakonec na tyhle ani nedostalo. Možná by to s nimi bylo lepší vzít si jiný štěteček. Podle obrázku se mi právě ten štětec vůbec nezdá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.