středa 26. dubna 2017

Čistící tělový peeling Sephora

Krásné úterý vám všem,

poslední dobou ráda chodím do Sephory a při poslední návštěvě jsem si koupila čistící tělový peeling. Peeling jsem ze Sephory ještě nikdy neměla a tak jsem byla zvědavá jaký bude. Cena tohoto výrobku byla 250Kč, což je na peeling docela hodně. 

Peeling jsem si vybrala s vůní květu bavlníku. Zajímala mě u tohoto výrobku jak struktura, tak i samotná vůně. Struktura peelingu je spíše taková gumová. Při aplikaci je potřeba nabrat prsty požadované množství a doslova si jako kdyby utrhnete kus hmoty. Po nabrání je potřeba peeling promnout mezi prsty a pak už můžete nanášet a umývat. Během umývání se z produktu uvolňuje vůně, kterou jsem si moc neoblíbila. Přesně vám můžu napsat co mi tato vůně připomíná. Naprosto přesně mi připomíná vůni klasické Indulony. Ne že by mi Indulona vadila, ale u peelingu očekávám krásnou a příjemnou vůni například květů atp. 

Peeling obsahuje samozřejmě malé částečky, které mají za úkol obrušovat odumřelé kožní buňky. Po samotném mytí je pokožka krásně hebká a čistá. Oplachování výrobku jde trochu hůře, ale není to nic hrozného. 

Obal peelingu je klasický plastový kelímek na šroubovací uzávěr. Celková gramáž je 160ml což je poměrně velké množství. Já osobně budu mít výrobek asi na hodně dlouhou dobu a tak se možná podělím i s přítelem.

Sephora má na výběr ještě vůni Monoi, Mango, Laguna, Vanilka, Pivoňka, Zelený čaj a Třešňový květ. Určitě při příští návštěvě Sephory mrknu na Mango a Zelený čaj.

Znáte tento peeling?






 

12 komentářů:

  1. Peeling vypadá dobře, vyzkoušela bych vanilku nebo pivoňku :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě až budeš v Sephoře, tak na tento produkt mrkni.

      Vymazat
  2. Lahvička vypadá pěkně jako z Lushe trochu, přitom obsah připomíná jogurt, super tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v Lush nikdy nebyla, ale někdy tam určitě zavítám :-) produkty od nich mají moc pěkný design

      Vymazat
  3. Mám právě mango a zelený čaj a oba dva používám docela ráda, i když teda ta konzistence je vážně zvláštní. Vždycky si dávám kousek na nějakou houbičku a tím se pak myju, jde to mnohem lépe než normálně rukama. :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec neznám, ale momentálně mám načaté peelingy dva :-) tak zatím žádný nepotřebuji , ale podle vůně bych si asi vybrala Pivoňku nebo Třešňový květ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám těch peelingů načatých víc a nestíhám je spotřebovat bohužel.

      Vymazat
  5. Peeling vůbec neznám, ale vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá super, ja mám momentálne 2 scruby od Yves Rocher, ktoré som dostala ako darček a sú skvelé :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem teď dostala peeling od Yves a jsem na něj zvědavá jaký bude.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.