neděle 16. dubna 2017

Čistící pěna XS z Douglasu

Krásný den milé čtenářky,

je na čase napsat vám pár řádků o výrobku, který jsem koupila v Douglasu v Praze. Jedná se o čistící pěnu ve velikosti XS. Tato voda stála 79Kč, což je přijatelná cena.  Výrobky můžete kupovat i ve velikosti XL. Já volila malou velikost, protože jsem s tímto výrobkem neměla doposud žádnou zkušenost. 

Obalem čistící pěny je malá lahvička s pumpičkovým aplikátorem. Aplikátor je navíc chráněn průhledným víčkem. Celý obal je sladěn do tyrkysové barvy. Lahvička je průhledná, takže velmi dobře uvidíte kolik výrobku vám ještě zbývá vypotřebovat.V lahvičce je pěna ještě v tekuté formě, ale jakmile zmáčknete pumpičku, vyjede vám krásně bohatá bílá pěna na čistění. Já pěnu nanáším první na odličovací tampon a pak až na obličej. Je pravda že stačí opravdu maximálně 2 pumpnutí a vystačí to na celý obličej. Možná bych tuto pěnu volila na takové to finální dočištění. Pokud nenosíte velké množství líčidel, určitě vám tento výrobek bude vyhovovat, ale já když si dám make-up a další, tak volím raději silnější druh výrobku na čištění. Každopádně službu mi dělá tak jak má a jsem s ním velmi spokojená. Díky své malé velikosti se vejde i do kabelky a tím pádem je vhodný na cestování. Jen bych ještě chtěla upozornit, že po nanesení na obličej pěna velmi rychle změní svoji konzistenci opět na vodovou, takže je potřeba pracovat rychlejším tempem. 

Parfemace je opravdu zvláštní, ale ne zvláštní ve špatném slova smyslu. Je vážně příjemná a nedokážu blíže specifikovat čím voní. Každopádně je svěží a velmi lehoučká jako pírko. Nečekejte žádný chemický smrádek. 

Výrobek mi vyhovuje hlavně svým pumpičkovým aplikátorem, pleť nevysušuje, po odlíčení je pleť krásně jemná a čistá. Obsah je 50ml, takže vystačí na kratší dobu.Výhodou tohoto výrobku je fakt, že v něm není obsažen alkohol. Ve složení můžete najít například MALVA SYLVESTRIS LEAF EXTRACT což je náš Sléz lesní.

Znáte tuto čistící pěnu?




 

5 komentářů:

  1. Vypadá moc pěkně. Já mám nejraději čištění pleti na mokro, takže tohle by se mi líbilo. Je super že jsi napsala recenzi, o produktech Douglas toho moc na blogách není. Koukám i ta cena je parádní.

    OdpovědětVymazat
  2. Už som ju videla a mám na ňu zálusk :) Čistiacu penu som ešte neskúšala

    http://www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá super. Žiaľ u nás Douglas nie je takže vyskúšať nemôžem.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo znám a mám pocit, že mi nevyhovovala, ale je to už hoooodně dávno, co jsem ji zkoušela, tak 5 let.. Mám asi jinou pleť:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.