pondělí 13. března 2017

Spotřebováno za únor

Krásný večer vám všem,

dnes vám povím něco o produktech, které jsem spotřebovala za měsíc únor. Jedná se o kosmetiku s šungitem, kosmetické tampony Caterine, sprchový gel Wellness & Beauty, micelární vodu Dermacol a sprchový gel Body Tip.


Šungitová kosmetika
Na počátku používání jsem této kosmetice moc nevěřila, ale časem jsem přišla na to, že to opravdu stojí za vyzkoušení. Produkty vyřešily můj problém s nadměrným vypadáváním vlasů. Vlasy mi ještě trochu vypadávájí, ale jen ve velmi malé míře. Jsem opravdu nadšená. Kosmetika krásně voněla a výrobky měly hezké obaly. Určitě můžu doporučit.
Odkaz na článek: klik
 Kosmetické tampony Caterine
Tyto kosmetické tampony kupuji už hodně dlouho. Sehnat je můžete v Kauflandu za nějakých 20 Kč a v akci cca za 15 Kč. Tampony jsou z bavlny a odličování jde s nimi jedna radost. V balení je celkem 120 Ks. Také můžu doporučit.
Sprchový gel Wellness & Beauty
Tento gel jsem koupila v drogerii Rossmann za nějakých 45 Kč. Měla jsem už asi druhé balení a opět jsem byla nadšená krásnou vůní. Konzistence mi také vyhovuje, protože je nádherně krémová. Koupila jsem si ještě další balení, ale s jinou vůní takže očekávejte článek.
Odkaz na článek:klik
Micelární voda Dermacol
Micelární vodu od Dermacolu jsem chtěla hodně dlouho vyzkoušet a nakonec už ji mám i spotřebovanou. S vodou jsem byla spokojená, ale hodně jsem jich ještě nezkusila a tak si ji v nebližší době kupovat nebudu. Každopádně mi vyhovovala a pleť po čištění byla hezky hebká. Při aplikaci ji určitě nedávejte do očí.
Odkaz na článek: klik
 Sprchový gel Body Tip
Tento gel jsem koupila v malé rodinné drogerii. Úžasně voněl a měl moc hezký obal. Do budoucna si tento výrobek kupovat nebudu, protože doma mám ještě velkou zásobu sprchových gelů a ještě mám další v pořadníku, které chci vyzkoušet. 
Odkaz na článek: klik 
Výrobků v tomto článku moc nebylo, protože se mi ne vždy podaří všechny doma nashromáždit. Každopádně v tomto článku byly jen samé kladné vlastnosti, takže pokud vás nějaký výrobek zaujal, určitě si jej pořiďte a vyzkoušejte.

Kolik výrobků za měsíc spotřebujete?

5 komentářů:

  1. Se spotřebou na tom jsem asi jako ty. Rozhodně toho nemám tolik jako jiné blogerky. Z tbých produktů jsem neměla snad žádný. Líbí se mi sprcháč od Bodytip, nedávno jsem ho zahlédla v obchůdku zdravé výživy. Dodnes jsem nevěděla co to je šungit, koukala jsem na internet co to vůbec je. Mě vlasy nevypadávají ale dříve jsem se s tím problémem také podotýkala a je to nepříjemné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechápu jak někdo může mít za měsíc spotřebovaných třeba 20 výrobků.

      Vymazat
  2. Dermacol micelární vodu bych ráda vyzkoušela :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Každý mesiac spotrebuje cca 10 produktov

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Od Body tipu vyzkoušej soli do koupele jsou moc fajn a krásně provoní koupelnu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.