středa 29. března 2017

Okurkový krém Ziaja

Krásné úterý vám všem,

nedávno jste mohli číst článek o nákupech v němž byl také okurkový krém na pleť od značky Ziaja. Krém jsem kupovala v drogerii Teta v akci do 100 Kč. Každá žena určitě zná přikládání okurkových koleček na pleť a hlavním důvodem proč jsou okurky takový zázrak je schopnost pleť hydratovat. Tento okurkový krém Ziaja má za úkol nejen pleť hydratovat, ale i zklidňovat, rozjasňovat, vyrovnávat pigmentaci, dodávat živiny.

Výrobek se nachází v klasické papírové krabičce. Samotný krém je umístěn v plastové nádobce na šroubovací víčko. Po odšroubování víčka je krém ještě zataven ochrannou hliníkovou fólii. Vždy když je krém takto zataven, jsem při nákupu klidnější a mám alespoň jistotu že ho nikdo předemnou nevyzkoušel jako tester.

Krém má hutnou konzistenci a velmi snadno se roztírá. Vstřebává se poměrně rychle a pleť je pak hebká a svěží. Vůně okurky mě moc nezaujala a čas od času je mi i trochu nepříjemná. Ale pro krásu se musí trpět a tak počkám vždy minutu až dvě a vůně začne slábnout. Krém nanáším na vyčištěnou pleť a vždy v noci před spaním. Ráno po probuzení je má pleť ještě stále hebká a to mi vyhovuje.

Tuto značku jsem si dříve vůbec nekupovala a obcházela jsem ji obloukem, ale teď udělám změnu a až budu mít zase možnost koupit nějaký zajímavý výrobek, určitě nebudu váhat ani minutu.

Znáte tento produkt?








 

5 komentářů:

  1. Od značky Ziaja jsem zkoušela jen micelární vodu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. S touto vůní mám mycí gel a krém mám olivový a ten je výborný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ziaja má super krémy! Mám raději hutnější, tak jsem používala ten s kozím mlékem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vyhovují hlavně krémy, které se rychle vstřebávají.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.