pátek 31. března 2017

Maska na oční partie od Venus

Krásný pátek vám všem,

před týdnem jsem byla nakupovat v Praze a byla jsem i konkrétně v Douglasu. Nakoupila jsem tam pár výrobků na otestování a dnes vám přináším na jeden z nich článek. Jedná se o masku na oční partie od značky Venus. Cena tohoto výrobku byla velmi přijatelná a to za 59 Kč.

Jedná se o dva vlhčené pásky obloukovitého tvaru, které se přikládají na okolí pod oči. Výrobek je vhodný pro normální pleť. Samozřejmě má za úkol hydratovat, revitalizovat, regenerovat a zklidňovat. Jak jste již mohli pochopit z první věty tohoto odstavce, jedná se o produkt který se aplikuje na kruhy pod očima. Já mám kruhy pod očima docela dost výrazné a tak je každý den kryji korektorem. Jak už je všeobeně známo, korektory většinou pleť vysušují a tak je potřeba hydratace. Z tohoto důvodu mi přišla koupě jako dobrý nápad.

Pásky jsem přiložila večer na vyčištěnou pleť a nechala je působit cca 15 minut. Během působení mě oční okolí docela štípalo a nebyl to vůbec dobrý pocit. Já většinu kosmetických produktů snáším velmi dobře a velmi málo mám nějakou alergickou reakci, takže jsem se docela dost divila. Napadlo mě, jestli štípání třeba nevziklo v důsledku se špatným produktem na odličování. Každopádně teď přemýšlím jestli produkt koupit ještě jednou a vyzkoušet ho na čistou pleť například ráno, aby nedošlo k vzájemnému působení s jiným výrobkem. 

Kruhy pod očima se zdály hydratované, ale jinak nic dalšího se nekonalo. Takže můžu s klidem říct, že mě tento produkt nijak extra nepřekvapil.

Chodíte nakupovat do Douglas?



 

8 komentářů:

  1. Douglas u nás nemáme , takže nechodím, ale nějaké polštářky na oční okolí by se mi hodily, každopádně já mám oči a jejich okolí docela citlivé , takže tohle nic pro mě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás Douglas taky není, ale teď jezdím docela často do Prahy tak tam občas jdu.

      Vymazat
  2. to štípanie môže byť kvôli produktu, ktorý si použila predtým. mám tiež takú skúsenosť s vankúšikmi od Dermacol, že keď som ich raz požila v priebehu dňa,tak mi nevadili, ale keď som si ich dala tesne po odlíčení a vyčistení tváre, tak ma trochu štípali, lebo asi zle reagovali s produktom, ktorý tam bol nanesený. :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si to myslela, takže si produkt koupím znovu a vyzkouším ještě jednou.

      Vymazat
  3. Já bych tedy už podruhé neriskovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle oční pásky mám v plánu vyzkoušet od pár jiných značek a s gelovou konzistencí. O těhle jsem četla jen u tebe :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S gelovou konzistencí? Tak na takové musím taky mrknout.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.