středa 15. března 2017

Maska aqua bomb

Krásný den,

doma mi ležela už delší dobu maska na obličej od značky Garnier. Tuto masku jsem koupila v akci v drogerii Teta. Stihla jsem vyzkoušet už i masku se zeleným obalem, která mi vyhovovala. Tentokrát jsem zkoušela masku s modrým obalem a jak dopadla? To už se dozvíte o pár řádků níže.

Maska v drogerii stojí kolem 50 Kč, což je docela fajn. Kvalitou bych ji srovnala s maskou ze Sephory. Tato modrá maska je určena na dehydratovanou pleť. Maska je pouze na jedno použití a je textilní. Maska obsahuje glycerin, výtažek z granátového jablka a kyselinu hyaluronovou. Po rozbalení je dost mokrá a po nanesení na tvář je potřeba odloupnout ochrannou fólii. Doba působení je 15 minut. Já měla masku na obličeji cca 20 minut a žádný problém nenastal. Po době působení je potřeba masku vyhodit a zbytky produktu vetřít buď do tváře, nebo jemně utřít kapesníčkem. Já volím tu první variantu a musím říct, že výsledkem je pak pocit hydratace a svěžesti. Po uschnutí mi tvář trochu lepí, ale za pár minut je to v pořádku. 

Maska mi hodně vyhovuje a vzhledem k porovnání s maskou ze Sephory budu určitě dávat přednost Garnieru. Možná budete mít jiný názor, ale mě stačí i tento produkt.
Neměla jsem ještě růžovou zklidňující masku Garnier, takže možná vyzkouším i tu.

Jakou masku používáte vy?





7 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.