středa 1. března 2017

Isana young čistící náplasti

Hezký den vám všem,

opět jsem byla nakupovat v drogerii Rossmann a koupila jsem si čistící náplasti na obličej od značky Isana young. Náplasti na obličej mám ráda, je to fajn věc jak efektivně vyčistit obličej. 

V papírovém obalu jsou celkem 3 zabalené náplasti. Po rozbalení je každý kus nalepen na průhledné podložce. Díky podložce se výrobek jednoduše sloupne a může se použít k samotnému čištění. Náplasti mají jednu stranu lesklou (ta slouží k nalepení) a druhou stranu k uchopení (vnější).

Před samotnou aplikací náplasti je dobré obličej napařit nad horkou vodou. Pupínky pak půjdou snáze odstranit. Čistit můžete buď čelo, nos a nebo bradu. Jednotlivé části můžete čistit buď jednotlivě, nebo najednou. Po napaření obličeje stačí například na bradu nanést malé množství vody a náplast lesklou částí nalepit. Důkladné uhlazení pomocí prstů je určitě dobrou volbou, protože se pak nevytvoří nežádané vzduchové kapsy. Po uhlazení už jen stačí čekat asi 10-15 minut. Náplast během působení hodně ztvrdne. Po době působení náplast opatrně odlepte a obličej opláchněte vodou. Na použité náplasti pak uvidíte výsledek celého čištění. Náplast je k použití pouze jednou, takže ji pak vyhoďte. Obličej nakonec ošetřete hydratačním krémem a celý proces můžete opět opakovat za 3 dny. 

Výsledkem je dobře vyčištěný obličej. Já osobně proces čištění opakuji neustále a nic efektivnějšího jsem ještě neměla.

Cena výrobku byla cca 40 Kč.

Znáte tyto čistící náplasti?






 

8 komentářů:

  1. Vážně to mělo až takový efekt? Já kdybych kolem nich šla tak je asi plynule přejdu, těmto produktům moc nevěřím....Ale recenze mě nalákala :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem pásky Balea a ty nevyčistila vůbec nic, tak jak půjdu do Rossmanna vyzkouším tyhle :)

    OdpovědětVymazat
  3. No jako jestli to opravdu funguje, tak je na čase je vyzkoušet.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. To ráda slyším, že jsi spokojená, na mě zatím žádné pásky moc nefungovaly :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, na mě fungují snad všechny tak nevím kde je chyba :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.