sobota 11. března 2017

Catrice Nude ILLusion

Krásnou sobotu vám všem,

nedávno jsem byla opět v drogerii Teta a objevila tam výprodej kosmetiky Catrice. Na výběr toho bylo opravdu dost, ale nejvíce mě zaujal make-up Nude ILLusion. Jako další byly ve výprodeji například stíny, laky, lesky atd. Tento výrobek stál asi 50 Kč, což je opravdu skvělá cena. 

Make-up jsem si koupila v nejsvětlejším odstínu 010 Nude Ivory. Odstín je vhodný pro bledule jako jsem já. Já mám pleť opravdu hodně světlou, takže mi tento světlý make-up vyhovuje. Konzistence je středně hustá a velmi dobře se s ní pracuje. Před samotným nanášením na pleť ještě používám podkladovou bázi také od Catrice Prime and fine. Make-up krásně sjednocuje pleť a netvoří efekt masky. Krytí je střední a mě naprosto vyhovuje. Výdrž výrobku je v podstatě celý den bez jakýchkoliv problémů. Pokud chcete, můžete použít i pudr na zafixování, ale make-up bez problémů vydrží i bez něj. Make-up odličuji pomocí micelární vody a musím uznat, že také bez problémů.

Obal je klasická skleněná lahvička s pumpičkovým aplikátorem, který je navíc chráněn plastovým krytem. Obsah celého výrobku je 30 ml.

Mám takový pocit, že jiné make-upy než od značky Catrice už asi kupovat nebudu. Každý make-up od Catrice mi vyhovoval a poslední dobou nepoužívám nic jiného. Takže určitě ho můžu vřele doporučit.

Jaký make-up máte nejraději vy?





 

16 komentářů:

  1. O tomto jsem už také dost slyšela a Catrice makeupy mě asi čím dál tím více lákají, ale momentálně mám nejraději Rimmel makeupy :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna teď mi skoro všechna kosmetika dochází - tužka na obočí, řasenka, pudr a dokonce i make up... Tak až půjdu do drogerie, zkusím se podívat po tomhle, produkty od Catrice jsem zatím nezkoušela, ale slyšela jsem většinou samou chválu. :)
    Ps. Po půl roce jsem se vrátila ke psaní, tak budu moc ráda, když se podíváš na můj blog.
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  3. Tento vypadá dobře :) můj zatím nejoblíbenější je od Rimmelu, Match Perfection :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Make-up právě používám, mě tedy celý den moc nevydrží a vadí mi, že má tendence zvýraznovat suchá místa a malinko vysušuje.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Chci si koupit nějaký makeup od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám Lasting Finish od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za 50 Kč pecka :) Já mám teď stejný dojem jako ty, koupila jsem si od Catrice teď all matt, pak se chci vrhnout na hd coverage, a zatím mi teda sedí makeup skvěle!

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  8. Taky se chystám na makeup od Catrice, a u vás je Catrice v tetě? u nás jen v Rossmannu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.