čtvrtek 9. února 2017

Nákupy na Aliexress a Ebay

Krásný den,

dnes bude článek trochu z jiného soudku. Poslední dobou nakupuji často na Ebay a Aliexpress a ráda bych vám dala třeba nějaké tipy, co tam můžete nakoupit. V dnešní době kdo nenakupuje na těchto stránkách jako kdyby nebyl. Já nejčastěji nakupuji bižuterii, ale občas koupím i nějaké kosmetické štětce, které jsou celkem dost kvalitní. Většinou se při výběru řídím tím, kolik feedbacků má daný produkt a jestli je hodnocení kladné. Většinou když je feedbacků okolo 2000 a více a jsou to kladné feedbacky, tak neváhám ani minutu. 

Nedávno jsem nakupovala i oblečení, které hezky sedí a tady bych ho koupila dráž. Ale oblečení vám sem dávat pochopitelně nebudu.

1. Hodinky
Hodinky, které vidíte na fotce jsem kupovala na Ebay. Stály asi 50 Kč/ks. Poštovné bylo zdarma, ale ta doba než přišly byla hrozná. Trvalo to asi 3-4 měsíce. Už jsem ani nedoufala, že přijdou. Nakonec jsem psala prodejci, že chci vrátit peníze a najednou hodinky přišly asi do dvou týdnů. Nevím proč, ale přišlo mi, že prodejce prostě jen zkoušel jestli se někdo ozve nebo ne. Prostě taková sázka do loterie dalo by se říct. Každopádně baterky jdou a hodinky se neopožďují. Design je velmi hezký.

2. Bižuterie
Bižuterii nakupuji většinou velmi dlouho, protože mi trvá než si vyberu. Ceny se pohybují do 50 Kč/ks a hodně se vyplatí vybírat podle feedbacků. Už se mi i stalo, že mi přišly náušnice, které vypadaly na fotce nádherně a v reálu nenositelně. 
Odkaz: nemám, ale stačí zadat earrings

3. Kočičí čelenka
Tuto čelenku jsem kupovala hlavně kvůli líčení. Vadí mi, že mi vlasy poletují do obličeje a různě překáží. Čelenka mi přišla roztomilá a hodně levná. A velkým plus navíc je to, že vůbec netlačí. 
Odkaz: Čelenka

4. Odstraňovač na pupínky
Tuto sadu na čištění obličeje jsem chtěla nutně vyzkoušet. Stála kolem 30 Kč a v balení bylo 5 čistících pomocníků. Je to skvělá věc a nejlépe se s ní pracuje po napaření obličeje. 
Odkaz: stačí zadat blackhead extractor 

5. Kosmetické štětce
Štětců na líčení není nikdy dost a pokud je jich hodně a ještě za nízkou cenu, je to jedině dobře. Já osobně nepotřebuji drahé štětce, protože mě udělají službu i levnější a když nelíčím v salonu na co by mi to vlastně bylo. Těchto štětců bylo v pouzdře celkem hodně a cena byla 400 Kč i s poštovným.
Odkaz: štětce

6. Samolepky na nehty
Samolepky už jsem vám na blogu ukazovala a výsledek je naprosto úžasný. Aplikace je rychlá a výdrž dlouhá. Na výběr je opravdu mnoho vzorů a cena je velmi nízká. 
Odkaz: samolepky

7. Peněženky, taštičky
Tyto taštičky (peněženky) jsou naprosto roztomilé a musela jsem je prostě mít. Cena byla opět nízká a kvalita je skvělá. 
Odkaz: stačí zadat coin purse

Nákupy na těchto stránkách mě moc baví, v poslední době upřednostňují více Aliexpress, protože se tam dají balíčky lépe sledovat. Články tohoto typu bych chtěla psát častěji, protože mi domů chodí hodně věcí, které by vám mohli zajímat.

Nakupujete na Ebay a Aliexpress?



 

19 komentářů:

  1. Na Aliexpressu ted nakupuju casto, jeste cekam na par veci a potom taky chystam clanek a video :). Kocici celenka je super

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za inspiraci, z Aliexpresu občas objednávám, tak mám další typy.

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno se mi líbí :D :) Nejvíc určitě bižuterie, do té jsem blázen a hodinky :) Děkuju za tipy :))

    OdpovědětVymazat
  4. Na Aliexpressu si objednávám nejčastěji šálky nebo šátky, občas i nějaké taštičky na drobnosti nebo peněženky. Z Ebaye občas i kosmetiku, ale raději nakupuji u nás, jen mě štve, že u nás je poštovné dražší, než když jde balík přes půlku zeměkoule :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poštovné mě taky udivuje a tu kosmetiku chci taky vyzkoušet, když si to tolik lidí pochvaluje

      Vymazat
  5. Já už mám hodně dlouho v plánu, že si něco z Aliexpresu objednám. No pořád tomu nějak nevěřím a mám spíš strach, že mi přijde úplně něco jiného. :D Tak uvidíme, zda si někdy něco objednám.
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla takové začátky. Pak když přišel první balíček, byla jsem štěstím bez sebe :D

      Vymazat
  6. Ta čelenka je super, asi si ji také budu muset objednat :D Jinak na Ali/Ebay nejvíce nakupuji kryty na mobil a bižuterii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryt na telefon mám v plánu také objednat. Vím že nějaký prodejce tam má možnost vyrobit kryt z vlastní fotografie.

      Vymazat
  7. Aliexpress a Ebaby byly kdysi i moje závislot. Teď už se umím naštěstí krotit :-) Jinak z tvých věcí mě nejvíce zaujali nálepky na nehty, ty bych taky ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne vecičky, inak tie modré náušnice mám vo whisliste už strašne dlho, len som chcela vedieť ako vyzerajú v skutočnosti a teda sú veľmi pekné :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  9. Ta bižuterie se mi moc nelíbí, ale ty hodinky sou top, oboje :) na aliexpresu a ani ebay nenakupuju, nechci tomu propadnout. Je mi jasné, že kdybych jednou začala, už jen tak neskončím..:D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ráda tam nakupuji také, na aliexpressu i Ebay, líbí se mi ty štětce! A takové články mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Také tam nakupuji, jednak tam najdu tolik skvělých věcí a i bižuterii mají suprovou i hodinky od tama mám a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.