sobota 11. února 2017

Krémový sprchový gel z drogerie Rossmann

Krásný den vám všem,

taky máte rádi voňavé sprchové gely? Já je naprosto zbožňuji a jeden takový jsem si nedávno koupila v drogerii Rossmann. Tento gel je snad nejvoňavější jaký jsem kdy měla. Cena výrobku byla asi něco kolem 45 Kč (byl v akci). 

Krémový sprchový gel je s bambuckým máslem a mandlovým olejem a je součástí řady Wellness & Beauty.

Obal je klasický průhledný, takže velmi dobře vidíte kolik obsahu ještě zbývá vypotřebovat. Aplikuje se pomocí zacvakávacího víčka, které jde i šroubovat. Nevýhodou je ale to, že pokud máte produktu už méně než 1/2 tak jde velmi těžko ven. Proto doporučuji ke konci spotřebování produkt stavět opačnou stranou tzn. na víčko. Obsah produktu je 250 ml.

Konzistence výrobku je hutnější, ale velmi dobře se s ní pracuje tím že je krémová. Při aplikaci produkt nevytéká z dlaní a krásně vytváří bohatou pěnu. Barva gelu je světle růžová. 

Po umytí je pokožka těla krásně vláčná, hebká a hlavně provoněná. V drogerii jsem viděla i nějakou pěnu z této řady a mýdlo na ruce. Pokud nemáte rádi vůni bambuckého másla, můžete vybírat ještě z třešňových květů a extraktu z růží, manga a papaya, levandule a olivového oleje a nakonec vanilky a sezamového oleje. 

Já určitě vyzkouším i další produkty z řady Wellness & Beauty z drogerie Rossmann, protože jsem byla s tímto výrobkem hodně spokojená a nikdy jsem nic voňavějšího neměla. 

Znáte tento výrobek?





4 komentáře:

  1. Tento neznám, vlastně od Rossmana vůbec sprcháče nepoužívám.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem neznala, ale opravdu lepší neznám. Pro mě je to Top výrobek.

      Vymazat
  2. vyzkoušej i vanilkový krém od této značky, úžasně voní :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.