neděle 19. února 2017

Kofein šampon a kofeinový zábal

Hezký víkend vám všem,

už je to delší dobu, co jsem si koupila v drogerii Pemi kofeinové přípravky na vlasy od značky Herbavera. Každá z nás snad minimálně jednou zažila padání vlasů. Je to problém, který je třeba řešit a nejlépe ihned. Proto jsem se rozhodla přípravky koupit. Cena byla velmi nízká(40Kč/šampon - 69Kč/zábal) a jak už z předchozích zkušeností vím, výrobky této značky obsahují hodně dobrých přírodních látek. 

Kofeinový šampon
Tento šampon se nachází v plastovém obalu, který má matný povrch. Obsah je 550 ml, což je celkem velké množství. Konzistence výrobku je tekutější. Parfemace je lehká a příjemná. Výrobek obsahuje především kofein, lopuch a kopřivu. Penthenol má za úkol vlasy vyživovat a regenerovat. Obsažený kofein aktivuje vlasové kořínky a tím urychluje jejich růst. Při nanášení na vlhké vlasy velmi dobře vytváří bohatou pěnu. Šampon se nechává působit 2-3 minuty a pak se opláchne. 
Šampon padání vlasů zmírnil, ale určitě zcela nevyřešil. Nemůžu však říct, že v tomto případě je na nic, protože padání může mít x příčin. V případě nespokojenosti nemusíte být zklamaní, protože šampon stojí opravdu nízkou částku.

Kofeinový zábal
Zábal koupíte v malém kelímku na šroubovací uzávěr. Obsah zábalu je 250 ml. Konzistence je také trochu tekutější než jsem zvyklá, ale dá se s ní pracovat. Vůně je velmi příjemná a není chemická. Výrobek opět obsahuje kofein, lopuch a kopřivu. Tento zábal obsahuje tekutý keratin, který vyplňuje poškození vlasů. Výrobek se nanáší po umytí vlasů šamponem a nechává se působit cca 5 minut, poté se opláchne vodou. Výsledkem jsou jemné a provoněné vlasy.
Zábal mě celkem nadchnul, protože jsou po něm vlasy hezké a snadno se oplachuje z vlasů. 

Tyto výrobky se dají koupit v drogerii Pemi. Mě bohužel moc nepomohly na padání vlasů, ale jak už jsem psala, může bý příčina třeba ve špatné stravě, nízkém příjmu tekutin atd.

Padají vám vlasy?





 

4 komentáře:

  1. Také mi poslední dobou padají vlasy, někdy míň někdy dost. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Mně vlasy nepadají, tak pro mě produkt asi není tak aktuální. Všichni jsou ale podle mě už otrávení z toho počasí, a právě nálada a stres jsou to co ovlivňuje padání vlasů dle mého nejvíc :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Šampon jsem používala někdy v období podzimu a mohu říct, že byl dobrý. Za těch 40 korun je to teda bomba. Mě vlasy nepadají ale řekla bych že vlasům dá alespoň něco málo než třeba takový Elseve apod., který vlasům nedají absolutně nic. Šampon se dá koupit i v obchodech Coop a Terno, já ho tam teda koupila. Padání vlasů může být zapříčiněno mnoho faktory, kamarádka to měla ze stresu a mě kdysi, tak před 3 lety taky dost padaly, ani nevím čím to bylo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.