čtvrtek 23. února 2017

Fén Babyliss expert 2300

Hezký den vám všem,

foukání a žehlení je snad nejběžnější věc při úpravě vlasů, ale musíte k tomu mít ideální pomocníky a o tom jednom si dnes něco řekneme.
Už delší dobu jsem používala fén, který mi naprosto nevyhovoval. Každý měsíc jsem na internetu vybírala fény a nakonec jsem se k placení nikdy nedostala. Vlastně se to stalo až teď. Brouzdala jsem na stránkách vlasy-kosmetika.cz a našla tam svého vyvoleného. Byl to fén od Babyliss (francouzská značka).
A čím mě přesvědčil?
Na prvním místě jsem chtěla, abych si vlasy nemusela foukat 10 minut. Takže jednoznačně rychlost byla nejdůležitější při samotném výběru. Rychlost tohoto fénu, nebo rychlost vzduchu chcete-li je 85 km/h. Vím, že existují i rychlější, ale nedělám v salonu abych si takový kupovala. Při foukání jsem si myslela, že mi odletí i vlasy z hlavy. Prostě si představte, že jedete na motorce bez helmy (taková je to síla).

Lehký a tichý
Když jsem krabici s fénem rozbalovala, myslela jsem si, že v ní ani žádný fén není. Krabice byla opravdu lehká a nakonec tam ten fén teda byl. Drží se velmi dobře v ruce a je ideální i na delší foukání vlasů. Tichý však moc není. Řekla bych, že tichý asi není žádný fén.

Fén má 6 rychlostí a můžete volit mezi studeným a horkým vzduchem. Tlačítko se studeným vzduchem má za úkol dlouhodobě zafixovat účes a pokud chcete vlasy vyfoukat do rovna a nepoužívat pak žehličku, použijte také toto tlačítko.

Součástí balení byl dvoudílný difuzér a koncentrátor.Cena fénu na stránkách vlasy-kosmetika.cz byla 849 Kč. Rychlost doručení byly 2 dny.

S tímto fénem jsem maximálně spokojená a za nic bych ho nevyměnila.

Jaký fén používáte vy?








4 komentáře:

  1. Nový fén bych potřebovala, ten starý jsem nechala ve Španělsku a nový se mi zatím nechce kupovat. Od Babyliss mám žehličku a trojkulmu, až na pár výtek jsem s elektronikou spokojená. Já si vlasy suším fénem jen výjimečně, teď vlastně vůbec. S mokrou hlavou nechodím spát, vždycky se chodím mýt tak že mi stihnou v pohodě uschnout. Do budoucna bych si ale chtěla nějaký pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vlasy umývám večer a nikdy nestíhám, takže fénuji v jednom kuse. Dřív jsem i žehlila, ale postup času se mi vlasy narovnaly.

      Vymazat
  2. Tyjo 6 různých rychlostí je supr! Pěkná recenze :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám zatím jen takový ten cestovní. Poslední dobou přemýšlím, že bych si koupila nový, ale zatím jsem se k tomu nerozhoupala.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.