sobota 25. února 2017

Dove anti-perspirant original

Krásný sobotní den,

dnes jsem si pro vás připravila článek o klasickém anti-perspirantu od značky Dove. Výrobek jsem koupila v drogerii Teta v akci za nějakých 40 Kč. Mám ráda vůni tuhého mýdla original od Dove a tak mě zajímalo, jestli sprej bude vonět podobně. Nikdy jsem si Dove spreje nekupovala, takže nevím jak voní ty ostatní, ale tento je naprosto dokonalý.

Obal výrobku je jednoduchý a hezký. Obsah je 150 ml. Při aplikaci je důležité dodržovat vzdálenost od pokožky, jinak si pokožku můžete popálit. Mě se jednou za čas stane, že nedávám pozor a pak mám popálenou pokožku v oblasti podpaží. Vůně je čistá a velmi intenzivní. Výrobek slibuje výdrž po dobu 48 hodin. Já měla anti-perspirant v práci a neustále jsem cítila uvolňující se lehkou parfemaci po dobu asi 5-8 hodin. Takže pokud máte rádi jemné a čisté vůně, určitě vám tento výrobek mohu doporučit. 

Doma mám ještě tekuté mýdlo na ruce original od Dove a také krásně voní. Určitě si plánuji koupit ještě sprchový gel z této řady a možná nějaký krém na obličej. 

Tento anti-perspirant mě mile překvapil a myslím, že ho jen tak nezměním. Vůní, které mě osloví je strašně málo a jsem ráda, že jsem konečně našla něco co mi maximálně vyhovuje.

Jaký názor máte na Dove original?




 

4 komentáře:

  1. áno áno, za tento všetky palce hore :) tiež mám aj tekuté mydlo aj deodorant, a toto je stará dobrá klasika, ktorá nikdy nesklame :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Dove deodoranty mám velice ráda, ale spíše jsem teď přešla od nich na tuhé. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhé nepoužívám, ale možná někdy vyzkouším ze zvědavosti :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.