středa 25. ledna 2017

Držák štětců

Krásný den vám všem,

už je to hodně dlouho co jsem objednávala držák štětců na Ebay. Bylo to někdy v listopadu a v lednu už mi došla trpělivost a kontaktovala jsem prodejce kde držák je. A ejhle, držák za cca 14 dní přišel a datum odeslání souhlasilo s mojí zprávou prodejci. Občas to prostě zkouší a myslí si, že jim vše projde.

Držák je určen na sušení kosmetických štětců. V obálce přišel držák rozdělen na 3 kusy. 2 kusy jsou určeny k držení a 1 kus je plocha s otvory. Před samotným složením je potřeba sloupnout ochrannou fólii, při které budete potřebovat trochu trpělivosti. Po sloupnutí už můžete složit držák.

Každý otvor má jiný průměr, takže každý štětec si najde své vlastní místo pro sušení. Do jednoho otvoru můžete také nasunout i více malých (úzkých) štětců a sušit je tak najednou. Štětce se suší ve svislé poloze, takže se tak zabrání vniknutí vody do těla štětin.

Výhodou je i to že je držák rozložitelný, takže klidně na cestování se může hodit. Pro někoho kdo má štětců hodně, se hodí tento výrobek i jako dárek.

Celkově jsem velmi spokojená, až na tu dlouhou dobu čekání. Pro vyhledávání na ebay/aliexpress zadejte do vyhledávače heslo: cosmetic brushes dryer. Cena byla 120 Kč.








7 komentářů:

  1. Tenhle sušák je geniální věc! Nedávno jsem jeden objednávala taky a už si zpětně neumím představit, jak jsem mohla prát a následně sušit štětce bez něj :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, konečně je nebudu muset dávat na parapet :D Cena parádní, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja ich dávam vždy na radiátor :) ale teraz ma napadlo, že takéto niečo by sa dalo aj vyrobiť, napríklad z kartónu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem minulý rok dostala od manžela držák od E-style a nemohu si ho vynachválit. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Podobnou věc, vidím úplně poprvé vypadá to super:) Bohužel s tím, že používám jen pár štětců, tak nemám bohužel výmluvu, proč to nutně potřebuji:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám tiež podobný len na viac štetcov

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.