pátek 6. ledna 2017

Body Tip sprchové gely

Krásný zasněžený den vám všem,

někdy v listopadu mi přítel koupil dva sprchové gely od Body Tip(Vivaco Selection). Kupoval je v malé rodinné drogerii, kde se dá najít hodně zajímavých produktů. Já si vybrala sprchový gel švestka a mochyně. Cena byla 100 Kč, ale na stránkách vivaco.cz je můžete koupit za 79 Kč. 

Sprchové gely mají hodně promyšlené obaly a moc se mi také líbí. Sice černá je barva smutku, ale u těchto výrobků smutek určitě nečekejte. Samotné lahvičky gelů jsou průhledné, takže krásně vidíte kolik výrobku vám ještě zbývá spotřebovat. Nalepené etikety mají tedy černou barvu, která je matná a má barevný vystouplý obrázek dané vůně. Prostě si někdo hezky pohrál se samotným designem a to se mi prostě líbí a nevidím to moc často.

Sprchový gel mochyně je s mandlovým olejem a švestka obsahuje mandlový olej také. Obsah sprchových gelů je 200 ml, takže takové klasické balení. Při aplikaci gely krásně voní. Nevím, který z těch dvou mi voněl víc, ale jedno musím říct určitě a to fakt, že ty vůně jsou naprosto božské. Konzistence je lehce řidší, ale není to nic strašného. Emulgace je klasická a v žádném případě není přehnaná. Po samotném mytí je pokožka hebká a provoněná. Tyto dva výrobky mi hodně vyhovovaly a byla jsem naprosto spokojená až do úplného spotřebování. 

Pro zvýraznění vůně se doporučuje použít tělové mléko od Vivaco Selection. Já moc v lásce tělová mléka nemám, takže vám tento fakt potvrdit nemůžu. 

Značka nabízí ještě spoustu dalších produktů jako je například zvláčňující krém, sůl do koupele atp. Určitě se podívejte na stránky vivaco.cz kde najdete více výrobků.

Znáte tyto výrobky?









16 komentářů:

  1. Vůbec neznám, ale ta švestka vůbec nevypadá zle :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. tiež vobec nepoznám, ale vyzerajú super! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Body tip je super, vyzkoušej jejich soli do koupele :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soli moc nepoužívám, ale u této značky možná udělám změnu.

      Vymazat
  4. Tohle vypadá hodně dobře, něco mi ten obal říká ale nevím značka mi nic neříká. Jinak obal mi trošku připomíná kosmetiku od Manufaktury.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná trochu se podobá, ale myslím že kopie to asi nebude.

      Vymazat
  5. Tak ty vůbec neznám, ale vypadají lákavě....Omrknu :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.