pondělí 2. ledna 2017

Australian Bodycare tělový peeling

Hezký den vám všem,

dnes to bude první článek v roce 2017 a já doufám, že tento rok bude pro všechny z vás lepším a úspěšnějším nejen v blogování, ale i v osobním životě.

Před časem probíhala výzva na blogerky.cz a já se zapojila. Výzva byla tentokrát s přírodní kosmetikou Australian Bodycare. Co se mi na výzvě nejvíce líbilo bylo to, že si každá blogerka mohla vybrat produkt, který chce testovat. Já si zvolila tělový peeling s olejem Tea Tree. 

Australian Bodycare je výrobce produktů péče o pokožku těla a vlasů. Tyto produkty obsahují aktivní přírodní látky, které jsou vysoce účinné. Řada Beauty využívá přírodní účinky oleje Tea Tree. Díky oleji Tea Tree produkty Australian Bodycare čistí a zjemňují pleť. Velkou výhodou je i to, že jsou výrobky vhodné i pro citlivou pokožku. 

Výrobků je na výběr celkem velké množství. Vybírat můžete například z Emulze po depilaci, hydratačního mléka na tělo a ruce s olejem Tea Tree, sprchového gelu a mycí emulze, sprchové pěny a dalších zajímavých výrobků. 

Jak už jsem psala v úvodu článku, vybrala jsem si tělový peeling. Peeling tedy obsahuje olej Tea Tree. Tea Tree působí velmi příznivě na pokožku těla i na obličej a pomáhá předcházet nepříjemným kožním problémům. 
Peeling má obsah 150 ml, takže vydrží na docela dlouhou dobu. Samotná konzistence výrobku je hutná a velmi snadno se nanáší na pokožku těla. Částečky peelingu jsou větší, ale díky tomu snáz obrousíte odumřelé buňky na kůži. Vůně výrobku mě ale snad nadchla nejvíce. Je to tak úžasný pocit, když si krouživými pohyby čistíte pokožku a přitom svěže voní olej Tea Tree. Ta vůně je krásně svěží, prostě čerstvá kafrová vůně, kterou si zamilujete. 
Peeling určitě používejte na nejvíce suchá místa na těle. (Například lokty, nohy, kolena)
Po vyčištění pokožky stačí peeling opláchnout vodou. Výsledkem je krásně čistá, jemná a provoněná pokožka. Jako takovou kladnou vlastnost vám musím ještě zmínit to, že výrobek neobsahuje parabeny. 

Celkově jsem s výrobkem velmi spokojená a i můj přítel si peeling pochvaluje. Chtěl tímto peelingem umýt záda a druhý den zamnou přišel s tím, že tak jemná záda ještě nikdy neměl. Co na to říct, je to prostě super produkt, který můžu vřele doporučit nejen vám, ale i svému okolí. 

Znáte značku Australian Bodycare?

















 

13 komentářů:

  1. Já od této značky vyzkoušela tělové mýdlo a také super. Rozhodně souhlasím, značka nabízí kvalitní produkty, za které se mohu z vlastní zkušenosti zaručit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale tak nevypadá vůbec špatně. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle, vůbec jsem nevěděla, že tahle značka dělá kromě oleje ještě něco dalšího :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá moc dobře, také se těším až ze sebe dostanu starou kůži, bohužel měsíc před porodem už se sotva valím , tak si ještě chvilku počkám :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný produkt, peelingy mám ráda, momentálně mám nějaký s mořskou solí, který jsem si koupila v létě ve Španělsku. Dá se používat tak 2 krát týdně a tělo je po něm pěkně umyté, svěží a přijde mi že ta sůl vypálí pupínky, které se mi občas vyskytnou i na těle, třeba na těch zádech. Jinak tuhle značku vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
  6. Óóó .. Milujem, keď má peeling priesvitnú konzistenciu a vidím tam tie granulky! Vyzerá fajn ♡ ◠‿◠ ♡

    * Kórejské plátenkové masky na pleť *

    OdpovědětVymazat
  7. Od Australian Bodycare som mala doma tea tree oil a krém po opaľovaní a bola som veľmi spokojná! :)) celý vyzerá aj tento peeling super!!!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.