pondělí 26. prosince 2016

Superhydratační čistící pleťová maska

Hezký den vám všem,

je tu čas na další článek a dnes se spolu podíváme na novinku od značky Garnier, kterou můžete aktuálně kupovat v drogerii. Jde o superhydratační čistící pleťovou masku se zeleným čajem. Tato maska mě zaujala hlavně tím, že mi připomínala masky od Sephory. Akorát cena je znatelně nižší. Masku jsem kupovala v akci v drogerii Teta za nějakých 49Kč, takže opravdu super. 

Jedná se tedy o textilní masku s osvěžujícím a čistícím složením obsahující extrakt ze zeleného čaje, kyseliny hyaluronové a glycerinu. 

Balení má zelenou barvu. Garnier prodává těchto novinek více a každá maska má také svoji vlastní barvu. Růžová je zklidňující, modrá je vyplňující a o zelené (čistící) vám píšu. 

Maska je textilní, takže na jedno použití. Po vybalení je opravdu hodně navlhčená, určitě ji aplikujte třeba nad umyvadlem. Maska se po vyjmutí z obalu rozloží a aplikuje se bílou stranou na vyčištěnou tvář. Modrý ochranný film se jednoduše odloupne a samotná maska se nechá působit 15 minut. Je potřeba masku na tváři důkladně vyhladit pomocí prstů, aby byla rozložena na všech částech tváře a splnila tak svůj čistící účel. Maska se po 15 minutách odstraní a přebytek se buď může umýt nebo utřít třeba do ubrousků. U některých masek se přebytek má vmasírovat do tváře, u této tomu však není a odstraňuje se úplně. 

Po celé aplikaci jsem měla pleť krásně vláčnou, svěží a čistou. Myslím si, že tato maska patří mezi ty nejlepší a určitě není poslední, kterou jsem od Garnier koupila. 

Znáte tuto masku?




 

13 komentářů:

  1. O masce jsem už hodně četla, je na čase si nějakou pořídit. 😉

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nejdříve váhala jestli koupit nebo ne, ale nakonec jsem koupila rovnou dvě.

      Vymazat
  2. Pěkný článek :) o masce jsem ještě neslyšela, ale zaujala mě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle určitě si nějakou pořídím

    OdpovědětVymazat
  4. Maska se mi líbí, uvažuji o ní, ale i o dalších variantách.

    OdpovědětVymazat
  5. vyzera fakt fajn :)
    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  6. Už som ju mala a je super, len cena v DM-ke je dosť vysoká.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.