úterý 6. prosince 2016

Liquid Camouflage od Catrice

Hezké úterý vám všem,

více než měsíc používám výrobek s názvem Liquid camouflage od značky Catrice. Myslím, že nastal správný čas napsat na něj recenzi. Na internetu toho najdete o tomto výrobku spousty, ale i přes to jsem se rozhodla pustit se do článku. 

Výrobek jsem koupila v drogerii Teta a cena se pohybovala kolem 100 Kč. Camouflage je vlastně krycí korektor, který má za úkol zakrýt všechny nedokonalosti. Já s ním třeba zakrývám kruhy pod očima. Je však velmi důležité korektor roztírat do tvaru trojúhelníku, aby jste vytvořili přirozený efekt. Pokud nanesete korektor přesně do míst, kde jsou kruhy pod očima a nijak ho nerozetřete ještě pod tuto část, akorát tak zvýrazníte problematické kruhy a dočkáte se opačného výsledku než je zakrytí (tzn. zvýraznění).

Odstín má název Porcellain a má číslo 010. Obsah je 5 ml. Každopádně je na trhu dostupný i tmavší odstín 020 Light Beige. Roztíratelnost je skvělá a konzistence samotného produktu je lehce řidší. Aplikace je tedy rychlá a bez problémů. Já většinou Camouflage nanáším až na samotný make-up, ale můžete to udělat i naopak. Přijde mi, že když nanesu korektor až jako poslední, výsledek je pak intenzivnější. 

A teď k tomu nejpodstatnějšímu a tou je výdrž. Korektor nanáším většinou než jdu do práce a odličuji se až pozdě večer, kdy přicházím z práce. Camouflage vydrží nehnutě celý den a výdrž je tedy delší než 8 hodin. Navíc by měl být tento výrobek i voděodolný, ale tady tu možnost jsem nezkoušela. 

Celkově jsem s tímto produktem velmi spokojená a už bych ho za jiný nevyměnila. 

Jaký korektor používáte vy?







 

5 komentářů:

  1. ja ho tiež používam niekedy až po makeup-e, ale niekedy pred ním, podľa toho ako veľmi potrebujem zakryť nedostatky :) pekná recenzia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Také ho používám je super, používám ten tmavší odstín 020

    OdpovědětVymazat
  3. Já už mám asi třetí balení a je skvělý :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Používám přesně tento korektor a nehodlám ho měnit :) za tuhle cenu nic lepšího neseženeš, jak je na tom v porovnání s high end kosmetikou to netuším, ale nemám jediný důvod ho nahrazovat něčím :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna v pondělí jsem si ho kooonečně pořídila a jsem s ním nadmíru spokojená:) Tak snad nezklame.
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.