neděle 13. listopadu 2016

Rose face mask od Sephory

Krásný den vám všem,

nedávno jsem navštívila Sephoru v Praze a jedním z produktů, který jsem si tam koupila byla růžová maska na obličej. O maskách Sephora jsem toho slyšela celkem dost, vždy to byla převážně chvála a tak jsem si řekla, že jednu na zkoušku koupím. Maska mě stála 110 Kč. Za masku většinou tolik peněz nedávám, ale tentokrát jsem udělala změnu. Masek mají v Sephoře na výběr hned několik a to masku: Perla, Lotus, Růže, Granátové jablko, Orchidej, Mořská řasa, Avokádo a Zelený čaj. Masek na obličej tedy nabízí hodně, ale pak si můžete vybrat ještě například masku na nohy, na oči a na nos. 
 
Moje maska Rose se nacházela v pestrém růžovém obalu. Tato maska je určena pro extrémní hydrataci a zářivost. Jedná se o textilní masku pro jednorázové použití. Před samotným použitím masky je dobré mít vyčištěnou pleť. Po rozbalení je nutné masku sejmout z růžové fólie. Při oddělování fólie maska dost kapala, takže na to si dejte určitě pozor. Pak opatrně přiložte masku na obličej a prsty jemně uhlaďte, aby dokonale seděla na tváři. Doba působení je 15 minut. Po 15 minutách stačí masku odstranit. Přebytečnou masku stačí vmasírovat jemně do pleti. Výsledkem je krásně jemná a hydratovaná pleť. Maska se doporučuje používat 1x týdně, ale lze i 2x-3x týdně při 3-6týdenní kúře.

Složení masky je přirozený výtažek z růže s hydratačními vlastnostmi. Po rozbalení taky maska krásně voněla růžemi. 

Určitě si tuto masku koupím znovu a možná vyzkouším i jiné varianty.

Znáte tuto masku? 







 


6 komentářů:

  1. Znám tyhle masky, ale ještě jsem se neodvážila si nějakou pořídit. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Masky znám, ale žádnou jsem zatím nezkoušela. Mám raději jílové masky, a plátýnkové mi nic neříkají.. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si akurát pred chvíľou dávala aloe vera masku na ruky a je úžasná. Určite by som rada vyskúšala aj nejakú na pleť, a tiež ma lákajú masky na pery a nohy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju masky od Sephory :)
    https://lifebymaky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych strašně chtěla nějakou zkusit, ještě že má ta Sephora i -eshop :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.