pondělí 7. listopadu 2016

Podkladová báze pod oční stíny Milani

Krásný listopadový den vám všem,

opět jsem tu s další recenzí na výrobek, který jsem si v poslední době velmi zamilovala. Tím výrobkem myslím podkladovou bázi pod oční stíny od značky Milani. Bázi jsem koupila na stránkách dekorativka.cz za nějakých 159 Kč. Výrobky s názvem báze pod oční stíny mi dříve nic neříkaly, ale teď mohu říct že jsme nejlepší kamarádi a taková ta správná dvojka. Stíny jsou výraznější, drží lépe a neopadávají. 

Báze se nacházela v zataveném plastovém obalu, který byl podložen kartonem s podrobným popisem výrobku. Báze je uložena v šedo-bílé tubě s černým šroubovacím víčkem. Na tubě najdete obrázek zavřeného očního víčka a velký tučný nápis Eyeshadow primer. Odstín se jmenuje 01 Nude.

Obsah báze je 9 ml. Myslím, že na bázi je to obsah dostačující a vydrží poměrně dlouhou dobu. Já aplikuji na každé víčko malou tečku(kapku) báze a tak jí hodně ušetřím. Konzistence je celkem hutná, ale i tak se lehce roztírá po očním víčku. Barva báze je do světle oranžové, ale při aplikaci světlého stínu s tím není žádný problém a stín nezabarví do nežádoucího odstínu. Před samotným nanesením stínů je třeba počkat alespoň 10 vteřin, protože tak dosáhnete lepšího a výraznějšího efektu. Samotná báze nijak nezapáchá a nemá ani žádnou parfemaci. Báze slibuje 8 hodin výdrž, ale já ji testovala 12 a více hodin a skvěle v testu obstála. Stíny se žádným způsobem neroztekly a zůstaly perfektně na svém místě. 

Četla jsem i porovnání báze od Urban Decay právě s bází od Milani a velmi jsem se divila, že více lidem vyhovuje právě Milani. Bázi od UD jsem si plánovala koupit, ale teď už vím, že by to byla zbytečná koupě. 

Intenzitu stínů s bází a bez báze jsem vám nafotila. (Viz fotka níže)

Jakou bázi používáte pod oční stíny vy?



Bez báze (vrchní část) s bází (spodní část)


7 komentářů:

  1. Já mám UD ve vzorku a není nejhorší ale sláva to také není. Milani mě láká protože jsem na ní četla spousta kladných recenzí a bázi je určitě dobré mít, protože sama ze své zkušenosti vím že je to znát když se používá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to znát. Hlavně po použití báze pak není třeba ani drahých stínů.

      Vymazat
  2. Báze vypadá skvěle!
    Já mám teď od e.l.f. pro glitrové stíny. A jsem spokojená.
    Dobrá báze je ale i třeba od Avonu.

    OdpovědětVymazat
  3. tak toto je teda riadny rozdiel :) ja nepoužívam bázu, ale chcela by som začať, lebo niektoré tiene s ňou vyzerajú úplne inak,lepšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. O téhle bázi pod oční stíny jsem už slyšela, ale že je tak dobrá by mě nenapadlo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.