čtvrtek 20. října 2016

Svíčky VILLAGE CANDLE

Krásný čtvrtek vám všem,

nedávno bylo výzva na blogerky.cz s Village Candle a tak jsem se zúčastnila. K testování jsem dostala svíčku s vůní Pure linen a jednu votivní svíčku se svícínkem. Svíčky si zapaluji většinou v podzimních a zimních měsících, abych navodila příjemnou atmosféru a relax. Plápolající plamen svíčky a uvolňující se vůně je naprostá fantazie. 

Svíčky Village Candle jsou vyráběny podlě přísných kontrol kvality za použití nejkvalitnějšího vosku a nejlepších esenciálních olejů. Firma Village Candle uvedla na trh jako první technologii dvou knotů. Tato technologie slibuje: 1. Dokonalé hoření: žádné saze, žádné začernalé sklo od sazí a 2. Efektivní hoření: žádný zbývající vosk, silnější uvolňování vonných esencí. Myslím, že tato technologie se Village Candle velmi povedla a moc se mi líbí. Při pálení svíčky s jedním knotem se často stává, že v ní zůstane zbytek vosku, u těchto svíček tomu však nehrozí. 

U Village Candle si můžete vybrat z více kategorii a to: Svíčky Premium, svíčky Decor, votivní svíčky, vosky a vůně do auta. Vybrat si můžete z široké škály vůní, takže pokud máte zájem zajděte na tyto stránky DEMDACO 

 Svíčka Pure linen

Tato svíčka se nachází ve skle a má 695 g. Cenově vyjde na 339 Kč. Obal je tedy skleněný, je to vlastně taková skleněná dóza s víčkem. Vůně Pure linen je vůně čistého prádla. Stránka Demdaco má vůni popsanou takto: Příjemná a svěží vůně právě opraného a pověšeného čistého prádla na hřejivém denním sluníčku. Při otevření svíčky první zajásal můj přítel, protože se mu parfemace moc líbila a pořád svíčku čichal. Mě se vůně také moc líbí a při zapálení krásně provoní celý byt. Doba hoření je 45-55 hodin což je naprosto skvělé a svíčka vydrží opravdu dlouhou dobu. Pokud se vám vůně nezamlouvá, mají na stránkách i jiné zajímavé vůně. Tato svíčka by byla vhodná i jako dárek, blíží se nakupování dárků na Vánoce, takže určitě někdo z vás třeba zakoupí Village Candle pro své kamarádky, rodinu. 

Votivní svíčka Růžový grapefruit

Tato svíčka přišla spolu se svícínkem. Tato svíčka má jeden knot a má barvu jako grapefruit. Vůně této votivní svíčky je opravdu grepová, takže při zapálení si budete připadat jako kdyby jste si nachystali čerstvý a šťavnatý grep. Doba hoření je až 18 hodin. Svíčka se pálí v nehořlavém kalíšku, který můžete videt na níže přiložené fotografii. Před zapálením se knot musí zkrátit na 0,5 cm. Cena votivní svíčky je 74 Kč. Popis produktu podle Village Candle: šumivý grapefruit a lahodná mandarinka se mísí se šťavnatou broskví a mangem. 

Moc děkuji za vyzkoušení těchto perfektních svíček portálu blogerky.cz a firmě Demdaco

Nejvíce mě na těchto svíčkách nadchla vůně, technologie dvou knotů a široký výběr a přehled na stránkách Demdaco. 

Co na tyto svíčky říkáte vy? Zapojili jste se také do výzvy?













16 komentářů:

  1. Já miluji pálení vosků hlavně ted na podzim a zimu. Protože krásně to rozvoní pokoj, tuhle značku jsem nezkoušela, ale ráda bych. Zatím ujíždím jen na YC :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám pár vosků a vyžívám se v tom pálení :-)

      Vymazat
  2. Ty jo ta první svíčka musí nádherně vonět a máš moc pěkné fotky :).
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem dostala velkou Black cherry a voní překrásně! ;-) Více o ní mám na svém blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Zatim palim jenom YC, ale tyto vypadaji taky dobre :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Svíčka vypadá báječně, miluji provoněný byt na podzim a v zimě kdy už nemohu tolik větrat, používám vše co se dá , svíčky, vosky či aroma oleje.

    OdpovědětVymazat
  6. Design krásný a cena je fajn...vyzkouším ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  7. DEMDACO nemá ani jednu z propagovaných svíček skladem. Takže někde se stala chyba. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      o svíčky je v tuto dobu dobu tak velký zájem, že naše stavové zásoby nestačí poptávce. Přestože nová dodávka svíček je na cestě (začátkem listopadu dorazí), putují z velké dálky a přeprava tak velkého množství svíček bohužel trvá opravdu dlouho.
      Navíc tato výzva byla chystána již před časem a nelze předpovědět jakým způsobem se stavy zásob budou ubírat.

      Přesto děkujeme za Váš zájem a názor a věříme, že nová dodávka svíček spolu s Vánočními novinkami bude vítána a potěší mnoho čekajících milovníků svíček.
      S přáním krásného dne, Tým Demdaco

      Vymazat
  8. Aj ja som skusala tieto sviecky a musim povedat, ze vonaju neskutocne intenzivne :)
    Mas velmi pekny blog, chcela by si sa vzajomne sledovat?

    LIFE IN PICTURES BY LU
    GIVEAWAY SO ZENDIUM

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné svíčky, opravdu se mi moc líbí a jako dekorace ideální. Já zase kupuji svíčky Rentex, což jsou svíčky od české firmy a musím říct, že od té doby se můj postoj k svíčkám změnil a miluji je, už jich mám doma několik desítek. Ta vůně je tak opojná a příjemná, když se vracím domů a manžel zapálí svíčky hned je doma příjemněji.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Vonné svíčky miluju, vyzkoušela jsem jich už docela hodně. Dřív jsem moc nevěděla po čem se vlastně koukat a kupovala ty levnější. Začala jsem ovšem pátrat po složení svíček a rázem jsem na to vše změnila pohled. Určitě se vyplatí investovat do kvalitní svíčky. Hlavním parametrem je pro mě přítomnost ropných produktů, pokud je svíčky obsahují dávám od nich ruce pryč. Já sama jsem začala svíčky vyrábět a založila jsem si firmu, světovým značkám se sice nevyrovnám, ale svíčky jsou dělány s láskou http://www.vontree.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.