neděle 2. října 2016

Podkladová báze pod stíny od Jordany

Hezký den vám všem,

už to bude měsíc co používám každý den jeden produkt a tím je podkladová báze pod stíny od značky Jordana. Než jsem začala používat tuto bázi, aplikovala jsem pod stíny bílou tužku. Bílá tužka stíny zvýraznila a udržela je bez hnutí prakticky celý den. Háček byl však v tom, že než jsem celé oční víčko vykreslila, trvalo to dlouho a to mě prostě nebavilo. Nakonec jsem se rozhodla koupit bázi na stránkách dekorativka.cz a už teď vím, že jsem neudělala chybu.  

Báze byla zabalena v plastové krabičce. Samotná báze má pak bílý obal s fialovým víčkem. Víčko je klasické na šroubování. Obsah je 9 ml.

Při aplikaci je potřeba na tubu zatlačit. Na jedno oční víčko stačí opravdu malé množství báze (velikost špendlíkové hlavičky). Následně se báze rozetře po víčku a nechá se 30 sekund zaschnout. Já těch 30 sekund nedodržuji a aplikuji stíny asi po 10 sekundách. Vůbec ničemu to nevadí a stíny se krásně dají blendit. Ta intenzita stínů mě fascinuje stále a to produkt používám už měsíc. Stíny pak celý den nepráší a neopadávají. Testovala jsem bázi 13-14 hodin/den a skvěle v testu obstála. Stíny tak jak je nanesete, tak je i odlíčíte. Odstín báze má název 01 Nude, barva je oranžovo-béžová, ale po nanesení zprůhlední. 

Cena báze je 109 Kč. K porovnání s ostatními bázemi si myslím, že tato od Jordany se vyplatí jak cenově tak kvalitou.

Používáte bázi pod oční stíny?





S bází a bez báze.


8 komentářů:

  1. Já žádnou bázi pod stíny nepoužívám, ale už jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych nějakou vyzkoušela, třeba to bude zrovna tahle :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám bázi od Avonu a jsem s ní moc spokojená tuto od Jordany vidím poprvé.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. ja bázu pod očné tiene nepoužívam, ale tak táto je že naozaj skvelá! ten rozdiel je neskutočný
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, báze se už nikdy nevzdám a stíny bez ní už nepoužiji :-)

      Vymazat
  4. Taky jsem ji měla a byla super, budu muset koupit znovu :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.