pátek 14. října 2016

Péče o tělo od Astrid

Hezký pátek vám všem,

začíná nám chladnější období a naše tělo pomalu ale jistě vyžaduje speciální péči. Nedávno jsem dostala novinky od značky Astrid a začala je testovat. Myslím, že na rozpraskanou a vysušenou pokožku ze zimy je to super volba. A co jsem teda testovala?

SPORTS ACTION Hřejivá masážní emulze
Tato emulze mě nadchla hlavně díky tomu, že je hřejivá. Masáže jako takové mám moc ráda a tak mi produkt udělal velkou radost. Emulze obsahuje paprikový extrakt, kafr a má uvolňující a hřejivé účinky. Emulze je vhodná před i po fyzické zátěži. Já emulzi používám na bolavá záda. Sports action bolavá místa krásně uvolní a zahřeje. Emulze se krásně vstřebává a je nemastná, takže si ihned po masáži můžu obléct oblečení a nemusím se omezovat nebo čekat na vstřebání. Obsah balení je 200 ml. Konzistence je lehká a snadno roztíratelná. Parfemace je slabá a vůbec není špatná, každopádně tělo nádherně provoní. Poslední dobou jsem si masáže moc oblíbila (dělá mi je přítel), člověk se pak krásně uvolní, svaly a bolavá místa si odpočinou a pomocí Sports action od Astridu se prohřejí. Pokud máte rádi spíše chladivé emulze, Astrid si pro vás připravil i variantu chladivé emulze. Takže neváhejte a vyzkoušejte.

Velvet touch vyživující krém na ruce
Je pravdou, že já moc krémy na ruce nemám v oblibě. Důvod je jednoduchý, nestíhám se krémovat a pokud stíhám tak není nálada. Po krémování na to většinou zapomenu a ruce si nevědomky umyju apod. Tento krém mě ale naučil pravý opak. Vůně avokdového másla mě uchvátila natolik, že už snad jiný krém nechci. Parfemace je naprosto dokonalá a musím říct, že se vážně povedla a nic podobného jsem ještě necítila. Krém je vhodný pro suchou pokožku, pro zjemnění a vyživení rukou. Vstřebává se do 5 minut. Takže ideální je natírat ruce těsně před spaním. Obsah krému je 100 ml. Design je zelená s modrou a myslím, že určitě každého zaujme. Pokud vás nezaujal vyživující krém můžete si vybrat ještě mezi krémem hydratačním (modrým) a ochranným (červeným). 

Nutri moments regenerační tělové mléko
Tělová mléka používám jen občas a to ihned po vysušení ručníkem na suchou pokožku. Balení je poměrně velké a to 250 ml. Balení má červeno-modrý obal. Víčko je klasické na zacvaknutí. Konzistence je hutnější, ale dobře se roztírá a vstřebatenost je perfektní a celkem rychlá. Opět mě uchvátila krásná vůně. Tentokrát se jedná o vůni bambuckého másla, které vás prostě chytí a už nepustí. Stala jsem se tak trochu závislákem a natírám se teď skoro každý den. Výsledkem je krásně vláčná a hebká pokožka. Mléko je určeno pro suchou pokožku, která je typická snad u všech žen v zimním období. Takže opět top výrobek na zimní péči o tělo. Dokonce udržuje pokožku hebkou po dobu 48 hodin, což je vážně perfektní. 

Péče od Astrid mě mile překvapila a jsem ráda, že ji mám. V drogerii tyto výrobky seženete za výhodné ceny a pokud je ulovíte v akci je to skoro zadarmo. 

Jakou péči volíte na zimní období vy?













4 komentáře:

  1. To tělové mlék bych ráda vyzkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dostala k testování chladivou emulzi, ale asi by mi víc seděla ta hřejivá, tak se po ní kouknu v drogerii :).
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě zaujalo to avokádové máslo, zní to skvěle!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.