pondělí 10. října 2016

Odličovač na oči s chrpou od Yves Rocher

Hezký den,

nedávno mi má kolegyně z práce doporučila dvoufázový odličovač s chrpou od Yves Rocher. Rozhodla jsem se, že ho vyzkouším a jak mé testování dopadlo si přečtete v následujících řádcích. Do prodejen Yves moc často nechodím. Kdysi jsem si tam kupovala nějaký šampon, ale to už je dlouho. Takže jsem po dlouhé době zase do této prodejny přišla a zakoupila zajímavý produkt. Prodavačka byla milá a ochotná, dokonce mi dala i malý vzoreček krému na vyzkoušení. Ze vzorečku mám radost a teď už k tomu hlavnímu a tím je odličovač. 

Odličovač jsem kupovala když byly dny Marianne, takže jsem na něj měla slevu. Bez slevy produkt zakoupíte za 119 Kč. Obsah je 125 ml, ale teď začali nově prodávat větší balení a to 200 ml. Obal výrobku je průhledný, takže krásně vidíte kolik produktu ještě zbývá. Design je jednoduchý s obrázkem chrpy. Uzávěr je na klasické šroubování. Ten uzávěr mi trochu vadí, protože když odličovačem zatřepu tak než odšroubuji uzávěr, tak se složky skoro stihnou odpojit. 

Tento odličovač je tedy dvoufázový a vhodný i na odstranění voděodolného make-upu. Složení odličovače je speciálně vyvinuto pro citlivé oči a pro nositele kontaktních čoček. Po odlíčení krásně vidím, žádný rozmazaný obraz se nekoná. Oči nejsou po aplikaci mastné, což velmi oceňuji. Protřepaný produkt aplikuji na vatový tampon, přiložím na oční víčko, počkám 10 sekund a odlíčím. Výsledkem je krásně čisté víčko. Řasenka sice potřebuje ještě asi 2-3 tahy, ale je to super rychlé odličování a to mi dělá velkou radost, protože tak ušetřím hodně času.

Celkově jsem velmi spokojená a koupím si tento výrobek znovu.

Jaký odličovač na oči používáte vy?






7 komentářů:

  1. Odličovač jsem měla doma taky, ale štípal mě v očích :/.
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, já se s ním teď zase odlíčila a neštípe. Ale asi máš citlivější oči, nebo ti nesedí nějaká složka.

      Vymazat
  2. Tohle je můj nejoblíbenější odličovač ever ! Nepálí, neštípe v očích, umí hezky odlíčit (až na řasenku z Benefitu) a víčka po jeho použití nejsou nijak podrážděné. Za mě rozhodně number 1 za super cenu ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. Niečo od YR by som chcela už vyskúšať :) skvelý tip :)


    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek, tento odličovač mám velice ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Já tento ještě nezkoušela a to mám yves rocher velmi ráda :) Já jsem spokojená s Garnierem :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ja sa chystám kùpiť dvojfázový odličovač Ziaja, čítam naň samé chvály

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.