středa 19. října 2016

Levné štětce z Ebay

Krásnou středu vám všem,

konečně jsme se s přítelem naučili nakupovat na Ebay a já zkouším objednávat různé věci. Na zkoušku jsem si objednala štětce na oči, kterých doma moc nemám. Musím uznat, že jsem do poslední chvíle nevěděla jaké štětce objednat, nevěděla jsem jestli budou alespoň trochu kvalitní, nebudou vypadávat štětiny atd. Těch rizik bylo opravdu hodně, ale i přes to všechno jsem do toho šla. V názvu štětců bylo napsáno, že se jedná o Zoevu. Já vím, že štětce Zoeva se finančně pohybují úplně na jiné hranici. Jeden originál štětec stojí asi 200 Kč jen tak pro informaci. Každopádně já nikoho jiného než sebe nelíčím, takže je mi jedno jestli na nich píšou Zoeva nebo China. Hlavní je, aby splnily službu a nebyly hned k zahození. 

Vybrala jsem si 12ks bez obalu v odstínu Rose gold. Štětce jsou heboučké, nevypadávají z nich štětiny a jsou strašně krásné. Každý kus byl zabalen v průhledném celofánovém obalu. Na některých byl i plastový chránič, ale bylo to jen asi na 4 kusech. Štětiny jsou syntetické a rukojeť ze dřeva.
Seznam 12 ks štětců:
142 Concealer Buffer: Apply and blend concealer
221 Luxe Soft Crease: Blend eyeshadow evenly along the crease
227 Luxe Soft Definer: Softly blend and smooth eyeshadow
228 Luxe Crease: Blend transitions professionally
230 Luxe Pencil: Apply and blend eyeshadow and kohl
231 Luxe Petit Crease: Accentuate and shade in the crease
232 Luxe Classic Shader: Apply eyeshadow evenly and intensively on the lid
235 Contour Shader: Emphasize the contours of the eye with eyeshadow
238 Luxe Precise Shader: Apply eyeshadow precisely
310 Spot Liner: Apply eyeliner precisely along the lash line for instant volume
322 Brow Line: Apply eyebrow products for perfectly shaped brows
325 Luxe Brow Light: Apply highlighter below the brows
 
Rychlost dodání byla opravdu rychlá a to do 3 týdnů. (Nepamatuji si to přesně, ale myslím že to bylo nějakých 14 dní)
 
 
Uvažuji o dalším objednání ještě štětců na obličej od stejného prodejce. Zde klik dávám odkaz na tyto štětce a doufám, že budete spokojeni jako já. 

Líbí se vám tyto štětce?

















 

16 komentářů:

  1. ja mám teda tie od Zoevy, ale nemám absolútne nič ani proti takýmto z ebay, prečo nie..a keď si s nimi spokojná a sú kvalitné, tak to je len plus :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem přemýšlela že bych si je koupila, protože pokud jsou kvalitní tak je to jen dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Také mám několik štětců z Ebay a nemůžu si je vynachválit. Ne vždy vysoká cena znamená prvotřídní kvalita ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ať je to fake nebo ne, hlavně že jsou kvalitní :) Jinak na mém blogu najdeš giveaway, kdyby jsi měla zájem: http://www.terripeterk.com/2016/10/give-color-to-your-hair-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Také objednávám štětce na čínských eshopech, já teda na aliexpress, a přímo na tyhle jsem taky koukala , tak alespoň vím , že si je mohu v klidu pořídit, vypadají báječně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ali moc neobjednávám, ani nevím proč. V klidu si je pořídit můžeš a nebudeš litovat :-)

      Vymazat
  6. Taky jsem o těchto štětcích z ebay uvažovala,ale měla jsem obavy s kvalitou atd.,ale když tu od tebe vidim samou chválu tak přemýšlím o tom,že si je objednam,vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem o těchto štětcích z ebay uvažovala,ale měla jsem obavy s kvalitou atd.,ale když tu od tebe vidim samou chválu tak přemýšlím o tom,že si je objednam,vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný kup. Co jsem se tak koukala, tak na Aliexpressu a Ebay mají hromadu různých štětců a myslím si že se tam dá vybrat a dost i ušetřit. Pokud ti nejde o značku tak zde lze koupit opravdu dobře. Jasně že štětce značek jako Mac, Zoeva a jiné.. nebudou originál ale jestli ti o to nejde tak je to fuk. Já bych to vůbec neřešila, vetšinou i ty fake bývají v pohodě použitelné a vydrží kolikrát stejně jako originál.. Jednoduše bych řekla: Za málo peněz, vytěžit hodně muziky, o to jde.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.