pátek 30. září 2016

Dvoufázový odličovač od Bobbi Brown

Hezký pátek vám všem,

dnes vám představím dvoufázový odličovač od značky Bobbi Brown, který je naprosto dokonalý a budete ho chtít jistě také. Musím se přiznat k jedné zásadní věci a tou je, že nesnáším odličování očí. Většinou celý proces trvá dlouho a tak bylo jedním z důvodů proč jsem si koupila odličovač od Bobbiho. A ano za kvalitu si musí člověk připlatit, pokud teda nenarazíte na nějakou akci či slevu. 

Obal odličovače je průhledný a je vyroben z plastu. Průhledné obaly mám moc ráda, protože mám pak kontrolu nad tím, kolik produktu můžu ještě spotřebovat. Víčko je klasické šroubovací, ale obsahuje pojistku při otevření. Takže než začnete otáčet, musíte víčko zatlačit a kousek s ním otočit. V tom otvírání stále nemám cvik a to už mám produkt skoro na dně, takže bych to brala jako mínus.

Obsah odličovače je 30 ml, takže opravdu malé množství. Malé množství uvítají ty z vás, které hledají něco malého do kabelky. 

Před použitím je nutno odličovač protřepat. Protřepává se z toho důvodu, aby se spojila olejová složka a vodová složka dohromady. Pak už můžete začít se samotným odstraňováním make-upu. Po nanesení na vatový tampon jej lehce přiložím na nalíčenou část a chvíli počkám. Následně začnu lehce jezdit po víčku a výsledkem je dokonalé odlíčení. Hodně mě překvapila síla a rychlost odlíčení. Sice jsou oči nakonec lehce mastné, ale do 10 minut mastnota vyprchá. 

S tímto výrobkem jsem byla velmi spokojená a určitě ho doporučuji. 

Jaký odličovač na oči používáte vy? 







 

9 komentářů:

  1. Vypadá suprově, já používám micelárku a pleť dočistím gelem od Nivey/purem od Garnieru, ale zaujal mě gelový odličovač od Sephory, plánuji si pořídit jeho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taktiež mám v pláne kúpiť si nejaký kvalitný odličovač na oči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bobbiho som ešte neskúšala no musím uznať, že vyzerá luxusne. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá skvěle hned na něj jdu mrknout.
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo nesnáší odličování očí. :D Na tenhle odličovač se budu muset podívat!

    OdpovědětVymazat
  6. O tomto odličovači som ešte nič nepočula, ale vyzerá super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Touto recenziou si ma potešila, veľa som o tomto odličovači počula, ale na recenziu som nenatrafila (nehľadala som ju) a teraz mi vyskočila v novinkách :)
    MY COSMETIC CASE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.