sobota 6. srpna 2016

Crazy Matt´n´Lasting 01 od Rival de Loop

Hezký letní den vám všem,

mé momentální období je plné výletů a zážitků. Ale nebyla bych to já, kdybych si nenašla čas na drogerii a kosmetiku. Nedávno jsem byla na Moravě v drogerii Rossmann kde mají hodně velký výběr a ráda tam chodím nakupovat. Zastavila jsem se u stojanu s kosmetikou Rival de Loop a vybrala si matující lesk na rty, o kterém vám dnes napíšu.

Lesk na rty stál do 90 Kč. Já jsem si vybrala odstín 01 School´s out. Tento odstín je výrazně růžová barva a krásně s ní vynikne opálení a barva očí, ovšem pokud nejsou namalované. Pokud by oči byly namalovány, možná by to působilo hodně přeplácaně a nehezky. Já sama volím méně výrazné stíny k takovým odstínům růžové.

Odstínů je celkem myslím 5, takže kdo nemusí růžovou najde i jiné odstíny.

Aplikátor je klasický jako u každého lesku na rty. Vůně lesku je hodně podobná laku na nehty. Takže když si lesk budete nanášet, možná si chvíli budete připadat že nanášíte lak a ne lesk.

Po nanesení a důkladném zaschnutí lesk zmatní. Výdrž jsem zkoušela docela poctivě. Matující lesk se podrobil testu s nápojem a jídlem. Při pití se nehne ani trochu a na sklenici nezanechává žádné stopy. Naopak po jídle je to hrůza. Po jídle jsem měla lesku na rtech pouze 1/2, takže děs a hrůza.

Pokud bych tento výrobek měla zhodnotit celkově, výdrž je celkem obstojná ale pozor na jídlo. Jediné mínus je ještě zápach laku. Jinak mi vyhovuje odstín i aplikátor.

Používáte matující lesky?






 

9 komentářů:

  1. Já poslední dobou zadný lesk nepoužívám jsou pro mě lepší rtěnky. Ale tohle má pěkný odstín :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky mám bronzer a jsem nadmíru spokojená :) Lesk vypadá krásně, hlavně ta barva! Nicméně teď jsem si dala kosmetickou nákupní stopku, takže se snažím veškeré nové kosmetice vyhýbat. Mám ji totiž hrozně moc a není to už kam dávat :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tento odstín jsem si koupila v Německu, jsem celkem spokojena, ale máš pravdu, že po jídle se začíná "drolatět" nebo jak to říct. Ale pigmentace zas jednička!

    OdpovědětVymazat
  4. Matný lesk, to mně zaujalo! Musím se po něm podívat!

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky nic nemám, ale ten odstín je tedy nádherně letní :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.