středa 24. srpna 2016

Čistící podložka na štětce do 100 Kč

Hezký den vám všem,

nedávno mi přišla domů podložka z ebay, která je určena na čištění štětců. Poštou přišla asi za 2 týdny a cena byla do 100 Kč i s poštovným. Moje sbírka kosmetických štětců se pomalu rozrůstá a tak potřebuji chytrého pomocníka jako je právě tato podložka. 

Podložka je vyrobena ze silikonu. Má pestrou růžovou barvu. Na ebay si ale můžete vybrat z více barev. Ze spodní části jsou přísavky, díky kterým se podložka nebude posouvat tam kam nechcete. Vrchni strana obsahuje několik rozdělených částí. Části jsou rozděleny podle toho jaký druh štětců chcete umývat. Takže na podložce najdete jak hrubé části, tak i ty méně hrubé. 

Použití podložky jako takové je velmi jednoduché. Stačí nanést kosmetické mýdlo, nebo odličovač a jednoduše táhnout štětcem přes silikonovou plochu. Nečistoty jednoduše vyplavou ven a podložku stačí lehce opláchnout studenou vodou. Lepší je celý proces ještě jednou opakovat, aby byly nečistoty opravdu řádně odstraněny. 

Po celém čištění a mytí štětců stačí podložku vystavit na slunce a nechat ji uschnout, nebo položit čistící stranou na ručník a nechat vodu vsáknout do ručníku.

Myslím, že by tento pomocník neměl chybět u žádné z vás, protože čištění štětců se tak stane zábavou a ušetříte tím spoustu času.

Jak čistíte své štětce vy?












8 komentářů:

  1. Pěkný článek :) vypadá to super, taky bych to chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tip :) už jsem se právě na Aliexpressu na podložky koukala. Já na čištění používám dezinfekci z DM od Ebelin, ale stejně není nad umytí šamponem, protože až potom se mi zdají opravdu úplně čisté

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je skvelý tip :) ja väčšinou štetce otieram o dlaň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Super.. já zatím používala silikonou chňapku s dřážkama ve tvaru žabky, je malá ale stačí.. :-) ale tohle vypdá mnohem lépe :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Priznám sa, že toto vidím prvýkrát, ale už sa aj idem po nejakej poobzerať. Čistenie štetcov mi vždy nejakú dobu zabere... Ďakujem za super nápad!
    My Cosmetic Case

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.