pondělí 11. července 2016

Tvářenka od Rival de Loop

Zdravím vás všechny,

už delší dobu mi v kosmetickém šuplíku leží tvářenka od značky Rival de Loop. Tuto značku můžete znát z drogerie Rossmann. Je to levnější značka takže je vhodná pro šetřílky, nebo pro ty z vás, kteří rádi zkoušíte něco nového. Mě hned na první pohled zaujala tvářenka od této značky.

Tvářenku mám v odstínu 01 Tender rose. Odstín je velmi světlá růžová. Vlastně by tato barva měla dodat tváři jen takový lehoučký nádech růžového odstínu.

Balení je celkem kvalitně provedené. Víčko udrží v jakékoli pozici a je průhledné, takže vidíte kolik produktu ještě uvnitř máte. Uvnitř obalu se nachází celkem 4,5 g produktu.

Cena produktu byla cca do 100 Kč.

Produkt při nanášení nepráší, ale vlastně ani žádný z obalu nedostanete. Alespoň já jsem to tak měla. I při psaní tohoto článku stále zkouším tvářenku nanést alespoň na prst, ale nic se neděje. 

K výdrži se tedy vyjadřovat nebudu, protože vlastně ani není proč. Produkt je nenositelný a nelze jej nanést ani pomocí kosmetického štětce. Určitě ale tímto u mě značka Rival de Loop neskončila a zkusím od nich ještě další lákavé produkty.

Jaký názor máte na značku Rival de Loop?



 

2 komentáře:

  1. Pěkný odstín. Já od RdeLoop mám rozjasnovač Mood dust, a ten je fajn. Jen kdyby tak neprášil.. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Od Rival de Loop jsem si zatím nic nepořídila, ale vzpomínám si, jak jsem po téhle tvářence (možná jiném odstíny) pokukovala na veletrhu. Štěstí, že jsem si jí nepořídila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.