pátek 24. června 2016

Spotřebováno květen/červen 2016

Krásný letní den vám všem,

před týdnem jsem nafotila konečně spotřebované produkty a dnes vám o nich napíšu. Je toho celkem dost a tak se pojďme společně podívat, co mi sedlo a co naopak ne.
Sprchové gely
Radox Feel energised s limetkou a mátou 250 ml - Sprchový gel má háček na pověšení, což uvítají ti z vás, kteří máte sprchový kout. Vůně byla hodně svěží, takže pro sportovce ideální věc. Konzistence byla hustá a dobře se gel nanášel. Emulgace opět špičková.
Hodnocení: 10/10

Radox Radiant mléko a magnolie 250 ml - Jedná se o sprchový krém. U tohoto krému mě hodně zaujala vůně. Parfemace je svěží, příjemná. Musela jsem si sprchový krém koupit ihned znovu. Konzistence byla hustá a výrobek se dobře nanášel. Emulgace velmi dobrá.
Hodnocení: 10/10

Radox Splash mléko a vitamín 250 ml - Opět se jedná o sprchový krém. Vůně byla hodně citrusová, trochu mi to připomínalo pomeranč. Není to ale výrobek, který bych musela mít znovu. Ta vůně mě zase natolik nezaujala, takže proto už si ho nekoupím. Ale konzistence a emulgace je dobrá, takže pokud máte rádi vůni citrusů směle do toho! :-)
Hodnocení: 9/10

Dove Bambucké máslo a vanilka 250 ml - Jedná se o sprchový gel. Při aplikaci krásně provoní i koupelnu. Vůně je hodně příjemná a neomrzí vás. Konzistence je hodně krémová, takže se dobře nanáší na pokožku. emulgace je také super, takže opět výrobek, po kterém sáhnu znovu.
Hodnocení: 10/10
Odličovací kosmetické tampony
Odličovací kosmetické tampony Caterine 120 ks - Tyto tampony kupuji v Kauflandu za akční cenu cca 12 Kč. Jsou z bavlny a prošívané, takže se vám při odličování nestane, že by se rozdvojily. Mám již několikáté balení a pořád jsem s nimi spokojená. Při akční nabídce si koupím klidně i 4 balení a nikdy nelituji.
Hodnocení: 10/10

Odličovací kosmetické tampony Iseree 70 Ks - Tampony kupuji v Lidlu, jsou z bavlny a mají větší rozměr. Větší rozměr mi velmi vyhovoval, protože tak lépe a více odlíčím. Jsou i větší na výšku, takže se s nimi pracuje velmi dobře. Cena je do 30 Kč což je fajn. Určitě si je koupím znovu.
Hodnocení: 10/10
Vlhčené ubrousky, odličovací ubrousky
Odličovací ubrousky Essence 15 Ks - Tyto ubrousky mě moc nenadchly. Sice jsem je koupila ve výprodeji za nějakých 5 Kč, ale i tak jsou vlastně k ničemu. Neodličují skoro vůbec. Jsou malé, takže na jedno odlíčení vypotřebujete asi 3 ks. Možná na nějaké cestování by byly fajn, ale já už si je nekoupím ani na ty cesty. Vlhčené skoro vůbec nebyly, takže buď jsem měla špatný kus, nebo nevím.
Hodnocení: 5/10

Iseree odličovací ubrousky 25 Ks - tyto ubrousky u mě celkem obstály. Byly hodně vlčené, make-up šel dolů skoro sám a cena výrobku je také celkem hodně přijatelná. Kupovala jsem je v Lidlu. Jsou vhodné na suchou a citlivou pleť. Neobsahují alkohol. Za mě určitě super.
Hodnocení: 10/10

Today odličovací ubrousky 25 Ks - Tyto ubrousky jsem koupila v Penny marketu za nějakou nízkou cenu. Ubrousky mají vroubkovaný povrch, takže se s nimi velmi dobře odstraňuje třeba zbytek řasenky. Jsou vhodné pro suchou a citlivou pleť. Obsahují mandlový olej. Mají odstraňovat i voděodolný make-up, ale to jsem ještě nezkoušela. Určitě si je musím koupit znovu.
Hodnocení: 10/10

Essence my skin odličovací ubrousky 25 ks - jsou vhodné pro smíšenou pleť. Ubrousky jsem si koupila hlavně z toho důvodu, že měly matovat pleť. Je pravda, že po odlíčení těmito ubrousky a následně nanesení matujícího krému od essence, jsem měla pleť bez lesku a hezky byla matná. Ubrousky jsou obohaceny o liči, hroznové víno. Neobsahují alkohol. Ubrousky byly dobré, ale vzhledem k neutrální vůni a průměrnému odličování se je znovu nekoupím.
Hodnocení: 8/10

Vlhčené ubrousky Baby Lindo 72 Ks - tyto ubrousky příjemně voněly. Stály kolem 20 Kč a koupila jsem je v Kauflandu. Byly celkem dost vlhčené a na nějaké osvěžení pleti jsou ideální. Odlíčí i make-up, takže na cesty jako levná varianta jsou perfektní. Obsahují Aloe vera.
Hodnocení: 10/10
Odličování
Biotherm pleťový peeling s citrusem 20 ml - tento peeling mi hodně vyhovoval. Obsahoval sice hrubé částice, ale mě to vůbec nevadilo. Vůně byla citrusová a svěží. Některé citrusové vůně nejsou až tak příjemné, ale tato byla velmi příjemná až jsem si ji zamilovala. Peeling pleť krásně vyčistil a výsledkem byl hebký a provoněný obličej.
Hodnocení: 10/10

Helios Herb pleťová voda čistící s ženšenem 250 ml - Tato voda už se bohužel neprodává. Koupila jsem ji v Teta drogerii a velmi mi vyhovovala. Neobsahovala alkohol a byla určena pro citlivou a suchou pleť. Parfemace výrobku byla velmi jemná, ale příjemná a je mi líto, že už tuto vodu neseženu a nekoupím znovu.
Hodnocení: 10/10

Astrid pleťová voda 250 ml - tato voda neobsahuje alkohol. Je vhodná pro suchou a citlivou pleť. Parfemace byla jemná a krásně příjemná. Po odlíčení byla pleť hebká. S tímto výrobkem jsem byla hodně spokojená a určitě si ho koupím znovu. 
Hodnocení: 10/10

Balea pleťová voda 250 ml - tyto voda je určena pro citlivou a suchou pleť. Neobsahuje alkohol. Při nanášení mě překvapilo, že hodně pěnila. Takovou pěnivost jsem u čistící vody ještě neviděla. Nesměla se nanášet k očím, takže z tohoto důvodu už bych si ji nekoupila. Obsahuje extrakt z mandlových květů. Koupit ji můžete v DM drogerii.
Hodnocení: 8/10
Anti-perspiranty
Nivea Anti-perspirant Avocado extract - tento výrobek mi hodně voněl. Vůně byla krásně svěží a příjemná. Výdrž výrobku je cca 9 hodin. Určitě se hodí do letních dnů, protože je krásně svěží. Dá se koupit v každém marketu nebo drogerii.
Hodnocení: 10/10

Rexona linen dry 48 H - Výrobek hezky voněl. Vůně byla příjemná a svěží. Výdrž byla cca 6 hodin. Opět se dá zakoupit v každé drogerii či marketu. Akorát bych doporučovala dávat si pozor na aplikaci a dodržet doporučenou vzdálenost, protože pokud ji nedodržíte tak se popálíte.
Hodnocení: 9/10

Vlasové šampony
Vlasový šampon s vínem a panthenolem Manufaktura 300 ml - Tento šampon je určen pro normální až suché vlasy. Mě bohužel nevyhovoval, protože trpím na lupy a z tohoto důvodu mi sedne jen málo výrobků. To ale určitě neznamená, že vám výrobek nesedne. Je vyroben v Česku a není testován na zvířatech.
Hodnocení: ?/10

Chmelový šampon Herbavera 550 ml - tento šampon stojí do 50 Kč a musím potvrdit, že opravdu funguje. Je určen proti lupům, ale aby opravdu fungoval je potřeba ho nechat chvíli působit. Je dermatologicky testován Lékařskou fakultou Univerzity Karlovy. Doma mám koupeny ještě 2 balení a jiný šampon už asi nechci.
Hodnocení: 10/10
S kterých z těchto produktů jste byli spokojeni vy?

18 komentářů:

  1. Škoda, že ta Helios pleťová voda se už neprodává, celkem mě zaujala.. Hlavně svojí cenou :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No normálně stála kolem 50 Kč, 20 byla výprodejová

      Vymazat
  2. Ty jo, toho je celkem dost. :) Škoda, že ti vlasový šampon od Manufaktury nesedl, já ho mám naopak hodně ráda.

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. teeeda, ty si toho spotrebovala :) ja som používala niekedy Radox sprcháče a bola som s nimi vždy spokojná :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Radox i Dove mám moc ráda. Pěkná hromada :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžké bylo tu hromadu skladovat pod stolem v krabici :D uff, už je naštěstí pryč

      Vymazat
  5. Páni, opět nestačím zírat, kolik toho někdo dokáže za tak krátkou dobu spotřebovat :D Jediné výrobky, se kterým mám zkušenost, jsou pleťové vody od Baley (který jsou sice fajn, ale vždy mi zanechávají mastnější pleť) a deodoranty od Rexony - ty mám moc ráda, ale ne vždy mi sedne i vůně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale dalo to práce skladovat ty obaly :D spotřebováno moc často nedělám právě kvůli tomu, že většinou obaly omylem vyhodím.

      Vymazat
  6. Pěkná spotřeba! :) Sprcháče od Dove já nejvíc miluji :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná várka :-) Pravidelně si kupuji ty růové vlhčené ubrousky z Lidlu, za mě jsou nej na takové to rychlé utření něčeho, odlíčení se apod. Šampony od Herbavery jsem vyzkoušela Sedmibylinný a Kávový. Jsem s nimi naprosto spokojená a chystám se vyzkoušet všechny, na blogu udělám určitě recenzi.

    OdpovědětVymazat
  8. Toho teda je :-D, připomněla jsi mi značku Radox, musím se na ni jít do drogerie mrknout a opět něco zkusit.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak koukám, že Ti skoro vše pěkně sedlo, to se mi často stává taky, výjimečně narazím na produkty, které mi nevyhovují. Měla jsem čisticí vodu od Baley a vadilo mi, jak pěnila a ta vůně mi vadila taky :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.