čtvrtek 30. června 2016

Flormar tekuté oční linky color liner

Krásný den vám všem,

je to pár dní, kdy jsem viděla v drogerii Rossmann ve výprodejovém stojanu tekuté linky od značky Flormar Color liner. Zkusila jsem tester, vrátila ho zpět a linky nekoupila. Ani nevím proč, ale asi jsem těmto linkám vůbec nevěřila. Pak přišla fáze, která mě vždy nakopne k nákupu a to je recenze na nějakém blogu (název blogu si již nepamatuji). Takže jsem asi po týdnu pro linky šla a světe div se, oni tam čekaly na mě. Linky stály 50 Kč a měli je ještě v královsky modrém odstínu, ale ty jsem si nekoupila. 

Obal linek je hodně barevný. Právě kvůli barevnosti krabičky zaujme každého, kdo jde kolem stojanu. Samotný obal linek je průhledný se zlatou horní částí, která už průhledná není. 

Odstín mám s názvem 04 flower guitar. Je naprosto úžasný a rozzáří oční okolí. 

Štěteček je klasický, není do špičky (je rovně zakončen) a celkem dobře se s ním pracuje. S trochou šikovnosti vytvoříte pomocí štětečku i krásný tenký ocásek s ostrým zakončením.

Výdrž mě hodně překvapila. Jsem u takto barevných linek zvyklá na nízkou výdrž, hlavně drolivost. U tohoto výrobku jsem však zůstala v úžasu. Linky jsem nanesla na hřbet ruky a po zaschnutí jsem na ně pustila studenou vodu. Linky zůstaly nehnutě na místě a vůbec se nerozmazaly. Pak jsem začala lehce prstem kroužit po nakreslené lince a ta se začala velmi mírně umývat. Musím říct, že takto držící linky jsem ještě nikdy neměla. Takže na horké letní dny jsou naprosto ideální.

Co na tyto linky říkáte? Používáte značku Flormar?










16 komentářů:

  1. Zrovna předevčírem jsem si ji koupila ve výprodeji ale tu královskou modrou, tuhle už neměli, včera ji vyzkoušela a naprosto s tebou souhlasím. Vůbec jsem nečekala že se bude tak dobře aplikovat, fakt skvělá linka, brala bych i další odstíny.
    Však v plné ceně stojí kolem 200 korun. Já myslím že na léto je tohle skvělá linka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem nevěděla že stály 200 :-o tak to je dobrá koupě

      Vymazat
    2. JJ na oficiálních stránkách Flormaru jsou za 199,-
      http://www.flormar.cz/index.php/produkt/flormar-ocni-linka-colorliner-3-2ml/

      Vymazat
  2. ooo,to je krásna farba :) teraz na leto :) páči sa mi aj tá krabička :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Linky by mě lákaly už kvůli toho obalu, je totiž úžasný...:) Na druhou stranu je pravda, že takovu barvu linek bych nikdy nevyužila, protože se v žádné jiné barvě linek než v černé necítím...
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Náádherná farba!

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  5. Krásna farba, stvorená na leto ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Krásna farba. Vždy keď vidím nejaký Flormar, ľutujem, že ho u nás nie je viac v drogérkach :/ Viem, že sa dá zohnať z e-shopu, ale občas by som si niektoré veci rada aj vyskúšala...

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná barvička, linky si neumím udělat, ale barva krásná!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak táto linka vyzerá úchvatne! :O Čakala som, čo povieš na výdrž a som milo prekvapená, musím sa po nich poobzerať, ale na SR je celkovo od Flormaru veľmi málo výrobkov dostupných :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.