čtvrtek 5. května 2016

Rtěnky 3D plumping od Avonu

Hezký den vám všem,

už je to dlouho co byla výzva s Avonem na blogerky.cz o matné rtěnky. Nedávno rtěnky přišly a ne matné, ale 3D plumping. Tuto chybu už nebudu raději komentovat. Nejdříve jsem recenzi psát nechtěla a přemýšlela jsem i nad tím, že pošlu rtěnky zpět. Nakonec jsem rtěnky rozbalila a pustila se do testování. Všechny byly zabaleny do černého obalu, který se dá lehce odtrhnout. Celkové obaly jsou pak ve stříbrné barvě, která se mi moc nelíbí, protože působí levně. Na boční straně najdete název odstínu.
Mě přišly rtěnky v odstínech: Mad for mauve, Divine wine, Hot Pants. Nejvíce mi vyhovuje odstín Mad For Mauve. Na stránkách Avonu si však můžete vybrat rtěnky 3D plumping až z 15 odstínů. Kladem je také ochranný faktor SPF 15. Složení s komplexem 3D Plumping pro plný vzhled rtů obsahuje retinol, kolagen a kofein. Retinol vyplňuje rty a dodává mladistvější vzhled. Kolagen zvyšuje mikrocirkulaci pro plný vzhled rtů. Kofein, granátové jablko a jojobový olej zpevňuje rty a zlepšuje jejich pružnost a hydrataci.
Struktura rtěnek je máslovitá, takže se velmi lehce nanáší na rty. V žádném případě nevysušují, což je určitě velké plus. 
Já nanáším rtěnku na rty od středu a pokud vzniknou přetahy, tak je jednoduše vymažu kapesníčkem a preciznost je na světě. 
Výdrž je tak půl na půl. Pokud nepijete a nejíte, tak je to v pořádku a 3 hodiny máte po starostech. Jinak ale doporučuji sem tam přetáhnout rty lehce vybraným odstínem a žádné zklamání se nedostaví. 
Určitě si u mě našla své místo rtěnka v odstínu Mad For Mauve a pevně věřím, že časem se odhodlám k nošení i těch ostatních.

Klady:
+ hydratace
+ výběr odstínů
+ SPF faktor

Zápory:
- obal

Jak se zamlouvají odstíny 3D plumping vám? Zapojili jste se také do výzvy?

6 komentářů:

  1. Obaly mi nepřijdou zase tak špatné, ale jednu jsem doma měla a vůbec mi nevyhovovala teda :(
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Jsout o pěkné odstíny :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jeden odstin rtenky mam doma a obal se mi libi :). I celkove s tou rtenkou jsem spokojena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.