sobota 14. května 2016

Rimmel sada za 125 Kč

Hezký den vám všem,

je to cca týden kdy jsem byla nakupovat v drogerii Teta a měli tam ve výprodeji sadu od Rimmelu za 125 Kč. V této sadě najdete konkrétně make-up Match perfection v různých odstínech, nejsvětlejší začíná 010 a bázi Fix a Protect. Tato sada je zatavena v plastovém obalu, který se dá lehce odtrhnout. 

Match perfection make-up 010 Light porcelain
Tento make-up se vyznačuje většinou modrým obalem. Celý produkt se nachází ve skleněné lahvičce s pumpičkou. Obsah se velmi dobře roztírá, příjemně voní. Jediné takové mínus je krytí. Přijde mi, že make-up má tak střední krycí schopnost a hodně se dostává do různých vrásek, záhybů, nedostatků pleti, které ještě více zvýrazní. Vzpomínám si, že jsem už tento make-up měla a tuto chybu nedělal tak nevím jestli se změnilo složení nebo má pleť :-D Make-up obsahuje ochranný faktor SPF 20. Make-up pleť hydratuje. Celkově mám z tohoto výrobku smíšené pocity, uvidím časem jestli svůj názor nějak upřesním. Obsah výrobku je 30 ml.

Fix a Protect podkladová báze
Tato báze je určena pod make-up. Má za úkol připravit pleť na make-up, vyhladit, rozjasnit, matovat a chránit pokožku. Barva báze je bílá a při roztírání jsou viditelné malé částečky třpitek. Konzistence je taková krémová, ale lehce táhnoucí. Velmi dobře se s touto bázi pracuje a celkem jsem s ní spokojená. Obsahuje také faktor SPF 25. Obsah výrobku je 30 ml.

Cena mě velmi potěšila, make-up na tom je tak nějak středně a báze je super. Make-up který by seděl přesně mé pleti ještě stále hledám, takže u tohoto určitě nezůstanu. Pokud máte nějaký vyzkoušený make-up, který má super krytí a je běžně dostupný v drogerii napište mi ho do komentářů.

Máte rádi kosmetiku Rimmel?











 

4 komentáře:

  1. No, tak teď jsem se na sebe naštvala :D Pár dní nejdu do Tety a takováhle bomba! Tenhle makeup mi neskutečně vyhovuje a Rimelovská báze mi taky vyhovovala..:D Achjo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je tam ještě mají, byl to výprodej a ne každý používá jeden odstín.

      Vymazat
  2. Rimmel je takou mojou srdcovkou, s touto kozmetikou začínala jak s blogom, tak s líčením...báza je podľa mňa super a čo sa týka tohto make-upu, je to jeden z tých lepších drogériových ale nevyrovná sa mojim favoritom Estée Lauder a Lancôme...ako stredoškoláčka som ho však používala veľmi rada

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.