úterý 24. května 2016

Můj kosmetický stůl

Hezké úterý vám všem,

každá žena, která používá dekorativní kosmetiku potřebuje nějaké místo kam všechny produkty uloží. Já si vybrala stůl v Ikei. Bylo mi už předem jasné, že budu muset vymyslet nějaký organizér do šuplíku. Přemýšlela jsem opravdu dlouhou dobu než jsem se vůbec do něčeho pustila. Nakonec jsem se pustila do výroby z krabice a látky. Vznikl z toho krásný organizér, který můžu kdykoliv vyměnit za nový a jiný. V organizéru mám rozděleny zvlášť mono stíny, paletky, make-upy a báze atd.
Na stole mám pak květináče z Ikei, v šedém mám štětce a v bílém řasenky. Pak skladuji tužky na oči a další věcičky ve skle, ve kterém se nacházely svíčky také z Ikei.
Bižuterii a další šperky skladuji na stromečku z AliExpressu. Celkově je to velmi dobrá věc, protože dřív jsem náušnice odložila třeba na stůl a pak je hledala kde jsou. Takto je dám na stromeček a vždy je tam najdu.
Kdo čte můj blog už delší dobu, jistě viděl návod jak si vyrobit pořadač na rtěnky. Je to velmi šikovná věc a máte v nich velmi dobrý přehled.

Dřív jsem ukládala kosmetiku do plastových šuplíčků z Kiku, ale časem už mi nestačily a tak jsem šla právě do stolu. Pokud máte hodně kosmetiky a nevíte kam s ní, tak je toto pro vás určitě řešením. Bohužel mě už nestačí ani tento stůl a tak v brzké době budu pořizovat ještě šuplíky z Ikei, do kterých udělám také organizér a určitě o něm opět napíšu článek. Vždy mi dělá radost, když se jdu líčit a mám vše na svém místě a nemusím nic dlouho hledat. Časem chci na stůl pořídit ještě zvětšovací zrcadlo s Led světlem a možná nějakou podložku, která zajistí, aby byl stůl čistější delší dobu. 

Jak skladujete kosmetiku vy? 





 

13 komentářů:

  1. No musím říct, že to máš krásně udělané. Jsi opravdu šikovné. Líbí se mi ten puntikovaný motiv. A ten stůl je super.

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! Vydržela bych tam trávit hodiny :)

    OdpovědětVymazat
  3. takto by sa mi to tiež páčilo,mať všetko po kope :) ja to mám rozhádzané kade-tade po šuflíkoch, taštičkách a tak :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to tak dříve měla, ale teď je to fakt super.

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí tvá zorganizovaná kosmetika. Pěkně vymyšlené a přehledné. Já jsem dříve taky kosmetiku skladovala v plastových organizérech a krabičkách vše na jednom stolku, jenomže časem už nebylo kam věci dát a tak i já si konečně pořídila stůl se šuplíky, což mi přijde nejlepší možný způsob. Líbí se mi i strom na zavěšování náušnic, já mám takový kolotoč ale tvůj strom se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten stromek je fakt super. Je pravda, že ty stoly jsou lepší na organizování a skladování kosmetiky.

      Vymazat
  5. Nádhera, jak máš vše krásně uspořádané, pro každou věcičku svoje místo :)

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, moc pěkně kosmetiku skladuješ :) Já dnes zrovna taky vydala článek podobný tomuto, tak Tě zvu na blog

    OdpovědětVymazat
  7. Vyrobila jsi to krásně, chtělo by to foto návod, jak jsi organizér z papíru a látky vyrobila. Stůl bych moc chtěla, snad se časem dočkám

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám doma komodu so šuflíkmi, no kedže sa sťahujem, chcela by som niečo podobné, ako má Ikea. Škoda len, že u nás je Ikea veľmi ďaleko.
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.