pondělí 9. května 2016

Jessup štětce z ebay



Hezký den vám všem,

nedávno mi přišly domů štětce značky Jessup. Tyto štětce jsou ze zahraničí a dají se zakoupit na ebay. Cena je velmi nízká a to za L 4ks štětce 256 Kč a za S 4ks štětce 123 Kč. Poštovné bylo zdarma.

Štětce přišly zabaleny v celofánu a každý měl na štětinách plastový kryt. L štětce mají délku 15,5 cm a S mají 18,5 cm. Štětiny jsou syntetické, ale jsou krásně heboučké. Tak hebké štětce jsem vůbec nečekala. Vypadávání štětin se zatím nedostavilo. U štětců to poznáte většinou hned, když hrozí vypadávání štětin. Jednoduše stačí za štětiny lehce zatáhnout a pár jich zůstane v ruce, zatímco u těchto prostě drží a drží. Já jsem chtěla Jessup v bílé barvě, ale jsou k dostání i v jiné variantě. Co konkrétně jsem si tedy objednala:

Štětce na pleť
1ks Tapered Face brush

1ks Round Face brush

1ks Angled Face brush

1ks  Flat Face brush

Štětce na oči
1ks Tapered eye brush

1ks Round eye brush

1ks Angled eye brush

1ks Flat eye brush

1ks Angled Brown brush 266 (80 Kč)

Každý jsem si určila tak nějak různě. Jeden mám na tvářenku, druhý na pudr, třetí na konturování a čtvrtý jsem ještě nevyužila, ale zkusím nějaký na make-up. Nemám s nimi vůbec problém, hezký se dá pomocí štětců produkt zapracovat. Možná je trochu nepraktická bílá rukojeť, ale to vůbec nevadí, protože se dají velmi dobře udržovat.

Štětce S využívám na oči, ale zvolila bych nějaký i na korektor, nebo na rozjasňování pod obočí. S jsou delší než štětce L. Možná je důležité ještě zmínit konkrétního prodejce, protože se může stát, že si Jessup sice z ebay objednáte, ale bude se jednat o fake, takže ta kvalita bude jiná a můžou i vypadávat štětiny. Takže zde máte odkaz na prodejce: onmyway1975

Čištění štětců bude v jiném článku.

Na cestování tato konkrétní sada není moc vhodná a nevím jestli se dá vůbec sehnat nějaká jejich cestovní sada. Já jsem sice pár štětců převezla na dovolenou, ale zaberou teda hodně místa v kosmetické taštičce. Určitě se chystám koupit ještě další štětce od této značky, protože mě hodně potěšily a mám z nich opravdu velkou radost. 

Znáte štětce Jessup? Co na ně říkáte?








































4 komentáře:

  1. Kupovala jsem na podzim štětce z Ali a už jsem je i čistila a pořád jsou jako nové, jsem s nimi moc spokojená a za tu cenu, za mě super! Mám černé rukojeti a brala bych i tyto bílé, ale to už by mě přítel asi vyhodil :D a nějaký cestovní štětec taky sháním, nejraději bych nějaký zasouvací, který můžu jen tak hodit do kabelky.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. tak to som prekvapená, také štetce ,za takú cenu a takto super vyzerajú :) ja sa práve rozhodujem aké štetce si kúpiť, a vždy som sa bála objednávať z ebay..teraz to možno skúsim
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.