středa 25. května 2016

Čistící pásky na nos od Victoria beauty

Hezký den vám všem,

nedávno jsem byla nakupovat v Teta drogerii a ve výprodejovém stojanu jsem našla čistící pásky na nos. Tyto pásky stály pouze 29,90 Kč, takže jsem vzala hned dvě balení, ale jinak bych vzala i více kdyby mi je nějaká paní nevybrala. V balení se nachází 6 pásků a každý je zvlášť zabalen. To balení každého pásku zvlášť se mi hodně líbí, protože je to hygieničtější a můžete tak třeba jeden pásek dát spolehlivě do kabelky a nijak se neznečistí.

Návod na použití je následující:
Jednoduše se odlíčíte tak jak jste zvyklé. Pak suchými rukami balíček otevřete, pásku odlepíte a dáte na navlhčený nos. Pokud nos nenavlhčíte tak se páska nepřilepí. Samozřejmě ta část, která je lesklá je lepící a patří na nos, ta opačná patří směrem ven. Pak už jen počkáte 10-15 minut a pásky opatrně odlepíte. Nakonec nos opláchněte vodou a jemně vysušte do ručníku. Můžete natřít hydratačním krémem.

Účinek stál opravdu za to, páska na sebe krásně přitáhla černé tečky, které na ní zůstaly přilepeny.
S tímto výrobkem jsem naprosto spokojená a určitě bych si ho koupila znovu. Pásky jsou prostě výborné a za tu cenu, no neberte to.

Máte zkušenost s páskami na akné?




8 komentářů:

  1. Tak tohle jsem nikdy nezkoušela, ale zní to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mě láká vyzkoušet. Nedávno jsem četla nebo slyšela recenzi na pásky od Baley, ale nebyla spokojenost. Určitě se po nich v drogerce podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to výprodej, takže nevím jestli budou k sehnání. Každopádně pásky vyrábí hodně značek.

      Vymazat
  3. Nikdy jsem podobné ani tyto pásky nezkoušela, protože jim moc nevěřím, ale asi nějaké vyzkouším :)
    Beauty by K. - soutěžíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to hodně pomáhá na čištění ucpaných pórů na nose.

      Vymazat
  4. Musím pozrieť či ich majú aj u nás v Tete, inak som vyskúšala od Essence a Balea a musím povedať, že tie od Balea mi nevytiahli ani jednu nečistotu a tie Esssence boli oveľa lepšie :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.