čtvrtek 26. května 2016

BB korektor 3v1 od Rival de Loop 01

Hezký čtvrteční den,

není to tak dlouho co jsem si koupila v drogerii Rossmann BB korektor od značky Rival de Loop. Tento výrobek mám v odstínu 01 Light. Na první pohled mě zaujal převážně obal. Je růžovo-béžový. Obsah tohoto výrobku je 8 ml. Má plasotovu nasazovací krytku, která chrání pěnový aplikátor před znečistěním. 
Aplikace je velmi jednoduchá, stačí lehce zmáčknout tubu a korektor vyjede ven. Pěnovou houbičkou, kterou výrobek vyteče jej hezky zapracujete do pleti. Já korektor používám vyloženě na kruhy pod očima. Jednoduše jej nanesu do trojúhelníkového tvaru a pak jen zapracuji. Nakonec ještě zafixuji pudrem od Astoru. 

Konzistence se dá přirovnat ke klasickému make-upu. Není ani tekutá, ani tuhá. Je středně krycí, takže na běžné nedostatky ideální. Nejdříve jsem si myslela, že mi nebude vyhovovat odstín, ale je hezky světlý a velmi dobře se sjednocuje s pletí.

Vůně je lehce chemická, ale nejde moc cítit takže mi vůbec nevadí. 
Cena byla 59,90 Kč. Koupit se dá ještě v odstínu 02 medium. 

Celkově mě tento výrobek nezklamal a naopak mě překvapil. Určitě to není žádný propadák, který už bych nechtěla vidět, takže po něm určitě zase jednou v drogerii Rossmann sáhnu a koupím jej.

Jaký korektor máte nejraději vy?




7 komentářů:

  1. Korektor jsem zakoupila v zimě, ale v odstínu 02, který je vhodný spíš na opálenější pleť. Uvidíme jak mi sedne v létě. Nemohu posoudit jaký je, ale zaujal mě hlavně kvůli pěnovému aplikátoru :D:)

    OdpovědětVymazat
  2. vobec nic mi ta znacka nehovori,ale keby som ho videla v drogerii kupujem rovnako :)

    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.