pátek 1. dubna 2016

NYC make-up

Hezký sluníčkový den vám všem,

už je to dlouho co jsem si koupila dva produkty od značky NYC. Jedná se konkrétně o make-up. Já si většinou pořizuji make-up v nejsvětlejším odstínu a tentokrát tomu nebylo jinak. Značku seženete v drogerii Rossmann. Oba produkty stály do 100 Kč.

Natural matte foundation 12H
Obal tohoto produktu má černou matnou barvu. Je to vlastně taková tuba, ze které lehce obsah vytlačíte ven. Já mám odstín 001 Ivory a perfektně mi sedne. Je možná po vytlačení trochu oranžový, ale po pečlivém zapracování udělá hezký finish a oranžová je pryč. Konzistence je mírně tekutější než jsem u makeupu zvyklá, ale vůbec to nevadí. Parfemace je lehká, takže žádný umělý smrádek chemie se nekoná. A teď asi to nejdůležitější a tím je výdrž. Výdrž je tak na střední úrovni. Cca 5 hodin v pohodě, možná s nějakým finish sprejem vydrží déle, ale to jsem nezkoušela. Výsledkem je matná a sjednocená pleť. Krytí je mírná, žádná maska nebude milé dámy. Obsah je 30 ml. Určitě bych tento výrobek doporučila pro mladší ročníky, nebo když chcete pleť pouze sjednotit a dodat jí lehký nádech make-upu.

All day long foundation 14H
Tento výrobek je v klasickém make-upovém obalu tzv. válečku jak jsme všechny zvyklé. Make-up má klasickou pumpičku v černé barvě. All day mám v odstínu 737 Classic Ivory. Má nádech do růžova, což mi vyhovuje více než Matte. Krytí opět střední, takže žádnou masku nečekejte. Konzistence tekutější a vůně jemná. Výdrž je taky cca těch 5 hodin a obsah 27,3 ml. Ještě bych dodala, že na pumpičce je ještě plastová krytka.

S výrobky od NYC jsem celkem spokojená, ale není to nic z čeho bych si sedla na zadek a co bych každému druhému doporučovala, takže za mě je to takový průměr za docela dobrou cenu.

Znáte značku NYC? Co na ni říkate?









1. Matující a 2. All day


26 komentářů:

  1. Ten vypadá moc dobře. Pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Od tejto značky som ešte nemala nič, ale vyzerá super :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. NYC nejako obchádzam ,moc vecí ma nezaujalo. Makeupy som sice kukala, len na mňa boli všetky tmavé. Ale určite by som chcela vyskúšať rúže od NYC :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  4. Od NYC mám moc ráda jejich primer :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto značku znám a mám od ní rtěnku a stíny, make-up mě ale láká :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok, produkt vyzerá fajn. :) Musím ti pochváliť design blogu! :) Veľmi pekný :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Znacku poznam, mam paletku a pudr a jsem velmi spokojena ;)

    Recenze tu: andreabblog

    OdpovědětVymazat
  8. Makeupy od tejto značky som ešte neskúšala, navyše ja mám podtón do žlta. Tieto makeupy nie sú moc pre mňa, keďže potrebujem silnejšie krytie.

    Inak supr blog a fotky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám raději s vyšším krytím, ale na léto budou fajn.

      Vymazat
  9. poznam ale bohuzial aj najsvetlejsi make up je pre mna tmavy :( a ostatne produkty som od nich neskusala dako vo mne budi nedoveru tato znacka
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  10. Kosmetiku NYC znám, ale teno make up jsem ještě nezkoušela, teď jsem si objednala jeden od Rimmel, tak jsem zvěavá.
    Beauty by K. - soutěž

    OdpovědětVymazat
  11. Tak od tejto značky mám lícenku, ale tiež to nie je nič moc. Má dosť slabú pigmentáciu a niekedy ju radšej použijem ako tieň na oči kvôli jemnému rozjasneniu. :D
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  12. All day long foundation 14H jsem si koupila minulý týden, ještě nevyzkoušela. Jinak od této značky jsem vyzkoušela stíny, rtěnky a lesky - shrnula bych to tak, že pigmentace dobrá, výdrž horší, ale za tu cenu ok. Lesky mám hodně ráda.

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá dobře! Já miluju tvářenku od NYC. Nedám na ni dopustit ♥
    Meet My Lovely World
    Giveaway s Weledou

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.