čtvrtek 10. března 2016

Skleněné pilníky na nehty

Hezký den vám všem,

dnes se zaměříme na péči o nehty. Upravené nehty jsou určitě vizitkou každé ženy či dívky a k úpravě se používá především pilník. Já pilníků vyzkoušela celou řadu, takže mám nějaké zkušenosti. Pamatuji si na můj první pilník, byl takový škaredý s bílou plastovou rukojetí a ta brusná strana byla až moc hrubá. Měla jsem také papírové pilníky, ty byly naprosto k ničemu. 
Jednou jsem od mamky dostala pilník od značky Bohemia Crystal, byl oranžový a hlavně skleněný. Tenkrát mě to dost překvapilo, že je pilník skleněný. Pilník má i máma, ale v modré barvě a používá ho dodnes. Obě jsme velmi spokojené a už si jiný nekupujeme. Nedávno mi byla nabídnuta spolupráce s Crystales. Nemohla jsem odmítnout, věděla jsem,  že jde o kvalitní pilníky a tak jsem do toho šla. Velmi mě překvapila rychlost dodání. Druhý den jsem je měla doma a mohla začít testovat.
Samozřejmě mě nezklamaly a jsou pořád kvalitní a krásné. Design je více promyšlen a líbí se mi. Pilníky se vyrábí v České republice výhradně z českého skla což je velmi ocenitelné. Brusné plochy pilníků jsou chemicky leptané, takže mají větší výdrž a kvalita upravených nehtů je lepší. Líbí se mi velký výběr v pilnících. 
Na výběr jsou pilníky s kamínky Swarowski což je velmi dobrý nápad. Myslím si, že tento nápad ocení hlavně dámy. Tento druh pilníku bych určitě doporučovala jako dárek. Pak jsou pilníky zdobené a nakonec pilníky ručně malované. Pro ty co mají nehty umělé a gelové jsou tu pilníky extra odolné. Prostě každý si tu najde to svoje a za super cenu. Nejlepší na tom je, že tyto pilníky vydrží opravdu dlouhou dobu. Ke každému pilníku je i pouzdro. Pouzdro může být plastové a semišové. Barvy pilníků jsou různé a je opravdu z čeho vybírat.

Na nehty žádné jiné pilníky nepoužívám a musím říct, že od doby co používám skleněný pilník mám nehty pevnější a pěknější na pohled.

Klady:
+ rychlost dodání
+komunikace prodejce
+design
+kvalita
+český výrobek
+pouzdro
+velký výběr
+cena

Zápory:
(žádné) 
                                                    Pilníky můžete objednávat na stránkách Crystales.
                                                               Jedná se o článek pro Blogerky.cz

                                                              Koupíte si nějaký z těchto pilníků? 












4 komentáře:

  1. Ty jsou úplně boží. Moc pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Na můj vkus jsou tyhle moc přezdobené, ale skleněný pilník jsem dlouho používala a byla s ním spokojená. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.