čtvrtek 17. března 2016

Řasy z AliExpressu za 30 Kč

Hezký slunečný den vám všem,

nedávno mi přišly řasy z AliExpressu a tak vám na ně napíšu recenzi. Řasy jsem viděla u PlusSize by Julie(slovenská youtuberka) a ta si je velmi pochvalovala, tak jsem je prostě musela mít taky že. Řasy mi přišly asi za 3 týdny, objednávala jsem 2 balení. Jak vidíte z názvu, jedno balení stálo 30 Kč. Asi si říkáte, že řasy z Ali nebudou nic moc, ale je to právě naopak. Mají průhledný proužek (část, na kterou se aplikuje lepidlo). Já si řasy vždy zastřihávám, abych je neměla nalepené až k vnitřnímu koutku oka (vadí mi to a slzí mi pak oko). Řasy jsou jemné a trsy jsou jednotlivě přes sebe, což dělá velmi pěkný efekt. Na ukázku jsem vám vyfotila řasy nalepené. Nejdůležitější je lepidlo, takže o kvalitu řas skoro vůbec nejde, jde tu opravdu jen o ten proužek na lepení. Lepidlo používám od značky Ardell a jsem s ním moc spokojená. V balení je celkem 5 párů řas. Nalepené vydrží celý den a sundávání jde velmi snadno. Je to skvělá náhrada řas permanentních. Můžu to s klidem říct, protože jsem řasy permanentní měla a když jsem se jich chtěla zbavit, bohužel mi moje řasy vypadaly, takže jsem musela čekat cca měsíc, než mi narostly nové. Pokud vám tedy řasy vypadaly, můžete si nalepit třeba tyto řasy a hezky to zamaskujete. Já jsem velmi spokojená a určitě si koupít zase další.

Odkaz na řasy: klik

Používáte umělé řasy?


17 komentářů:

  1. Řasy vypadají moc krásně a jsou opravdu za skvělou cenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) vypadají hezky, já jsem zkoušela nějaké z drogerie a moc se mi nepodařilo si je nalepit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z vlastní zkušenosti musím říct, že z drogerie nejsou moc dobré řasy.

      Vymazat
  3. Řasy vypadají hezky :) Já jsem umělé řasy ještě nikdy neměla

    OdpovědětVymazat
  4. Na to jak byly levné vypadají vážně úplně super :) já s umělými řasami nemám žádné zkušenosti, ale určitě to chci někdy vyzkoušet :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že někdy je vysoká cena a řasy jdou špatně nalepit.

      Vymazat
  5. Krásne riasy a za tú cenu, no neber to! Musím už umelé riasy niekedy aj ja vyskúšať, možno si objednám práve tieto alebo podobné. :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  6. Tyto vypadají moc hezky.. Já si jednou umělé řasy z Ali pořídila, ale bohužel jsem z nich byla velmi zklamaná :(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, řasy vypadají nádherně! :) Mně se umělé řasy na druhých moc líbí, sama toužím po větších řasách, ale na nalepování těhlech umělých asi nejsem moc zručná ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to dřív říkala. Teď je lepím úplně v pohodě, chce to trénovat.

      Vymazat
  8. Sú skvelé, určite by som nejaké chcela raz aj ja, ale bojím sa, že si to zle nalepím :D

    OdpovědětVymazat
  9. hrozně chci vyzkoušet řasy, ale nechci za ně dávat hodně peněz, proto jsem koukala i na Ali, ale vždycky jsem se bála, že nebudou kvalitní a vypadá to, že jsem se asi spletla:) možná je někdy zkusím:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.