sobota 5. března 2016

Líčení se Sleek Celestial 445

Hezký den vám všem,

můžu o sobě s klidem říct, že výrazné líčení mám hodně ráda a nebojím se s ním vyjít třeba do obchodu na nákup. Líčení často doplňuji umělými řasy z Ebay. Stojí pár korun, udělají hodně parády a jediné co musíte mít je kvalitní lepidlo. Možná si řeknete, že mám řasy hodně zastřiženy, ale já mám prostě s delší lepící plochou problém. Oko mi vždy začne slzet natolik, že se mi řasy odlepí až někam do 1/2 a pak je mohu s klidem sundat. Chtěla jsem tomu nějak zabránit a tak jsem začala stříhat pásek více. Řasy mi tak vydrží celý den bez problémů. 
Paletku Celestial  445 od Sleeku moc často nepoužívám. Ale jednou za čas...si vzpomenu, že ji vlastně mám a tak ji trochu provětrám na nějaké líčení. Inspirací mi byl katalog od Avonu, konkrétně titulní stránka. 
Na víčko jsem nanesla bílou tužku jako podklad. Na celé pohyblivé víčko modrý stín z paletky. Do vnitřního koutku oka jsem dala šedý stín s shimmerem. Použila jsem taky tekuté linky od MS. Na spodní linku jsem dala černou tužku od Essence a pod ni zelenkavý stín z paletky. Řasy jsou natočeny s řasenkou od Rimmel (zelený obal).

Co na tento look říkáte? 


 

7 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.