středa 24. února 2016

Moje sbírka korektorů

Hezkou středu vám všem,

dnes vám představím moji sbírku korektorů, korekčních tyčinek, krycích krémů a těch názvů bych tu mohla vypsat nespočet. Od narození mám kruhy pod očima, nikdy jsem je neřešila a pár let zpátky jsem ani nevěděla co to korektor je. Jednou jsem si řekla, že s tím musím začít něco dělat.

Dermacol Make-up cover
Můj první korektor. Tenkrát se vyráběl v takové bílé tubě s růžovým nápisem. Dnes se prodává v pozlacené tubě. Dá se s ním zakrýt v podstatě cokoliv. Tenkrát jsem si ho dávala na celý obličej :D ach ty začátky. Efekt maska se mi hodně líbil. Teď ho používám občas a pouze na kruhy pod očima. Mám ho v odstínu 212. Celá tuba má obsah 30g. Na nanesení ho stačí opravdu málo. Konzistence je tekutější a výdrž je tak 1/2 dne, pak jde do vrásek.

Catrice Camouflage cream 
Kdo tento kelímek nemá, jako kdyby nebyl. Mám ho v odstínu 010 Ivory a obsah je 3g. Obsah je sice 3g, ale já ho mám jakou dobu a pořád je plný. Nechápu to. Konzistence je tuhá, ale snadno se nanáší a krytí je vysoké. Vydrží nehnutě celý den.

Catrice Coverstick
Tuto tyčinku moc často nepoužívám. Mám ji v odstínu 010 Warm Beige. Když máte nějaký pupínek, hravě si s ním poradí, ale na kruhy pod očima to určitě není, navíc vysušuje. Aplikace je trochu složitější. Výdrž více jak 1/2 dne. Tento produkt je pro mě tak trochu zbytečný.

Revolution Cover & Conceal Matte Effect
Další korekční tyčinka. Odstín mám 03 Light. Nanášení je snadné, protože je tyčinka tekutější konzistence. Můžete ji tedy použít na kruhy pod očima. Já ji používám na pupínky a různé nedostatky pleti. Odstín mi vyhovuje. Výdrž je celý den.

Catrice light-reflecting concealer
Můj nejpoužívanější produkt na kruhy pod očima. Mám ho v odstínu 010 Ivory. Nanáší se pomocí štětečku, který je na konci a na druhém konci najdete otočnou stranu, kterou si přidáváte do štětečku korektor. Korektor je hodně tekutý, ale krytí je vysoké a výdrž celý den. Navíc má hydratovat, takže na kruhy pod očima ideální. Obsah je 1,5ml.

Jaký je váš nejoblíbenější korektor?










17 komentářů:

  1. Před pár lety byl pro mě korektor "zbytečná" věc kterou jsem ani pomalu neznala. Jednou jsem si řekla že se musím s kosmetikou posunout o krok dál. Teď ho používám téměř denně. Doma mám Rimmel Match, Dermacol Matt a Catrice Camuflage v kelímku. Za mě je nejlepší Catrice a Rimmel mě trošku zklamal.

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol Make-up cover jsem jednu dobu strašně dlouho sháněla, teda jeho nejsvětlejší verzi, která byla všude vyprodaná. Jsem celkem ráda, že jsem si ho nakonec nepořídila, zdá se mi, že má dost růžový podtón..
    Na Catrice Camouflage nedám dopustit, líčím se s ním denně. :)
    Nad Coverstick jsem přemýšlela, po přečtení tvých slov už nebudu..:D

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja momentálne používam Catrice Camouflage, ale zháňam aj ten tekutý :), je to zlatíčko. A potom mám od theBalm korektor, ktorý je žiaľ trochu suchší a za takú cenu som teda čakala viac. A celko ma zaujal ten od MUR keďže za takú cenu vyzerá dosť dobre :).

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ten Dermacol a jsem celkem spokojena!

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Dermacol jsem musela dát pryč, protože mi vůbec nevyhovoval, dovolím si říct, že byl naprosto strašný :D Ale zaujal mě ten korektor od Catrice v peru :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Různé odstíny máš kvůli střídání během roku vzhledem k opálenosti atd? :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediný odstín, který mi nevyhovuje je Catrice coverstick, jinak jsou si všechny dost podobné a hezky mi padnou :-)

      Vymazat
  7. Korektory veľmi nepoužívam, ale tvoj článok mi pomohol, ktorý si vybrať.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné fotky :) můj nejoblíbenější je momentálně tekutý od Catrice.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Korektory sú kapitola sama o sebe, vyskúšame ich tisíce, kým nájdeme ten správny. Dermacol som používala istý čas tiež ako make-up, potom ako korektor a momentálne ho už vlastne nepoužívam vôbec. Catrice Camouflage v tube používam momentálne najviac a zdá sa mi veľmi dobrý.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.