neděle 7. února 2016

Čistící kartáček na obličej

Hezké odpoledne vám všem,

čistá pleť před spaním je pro mnohé z nás základ a samozřejmost. Každý používá na čištění pleti něco jiného, já jsem si nedávno koupila čistící kartáček o kterém vám dnes napíšu. Čistící kartáček je od značky Ebelin a dá se koupit v drogerii DM do 100 Kč. 
Kartáček je zabalený v plastovém obalu. Má růžovou barvu a rukojeť je plastová. Hlava kartáčku je chráněna plastovým víčkem, což je určitě fajn. Štětinky jsou jemné a hustota je přiměřená.
Před aplikací určitě kartáček propláchněte pod vlažnou vodou a pak na něj naneste gel na čištění pleti. Krouživými pohyby rozprostřete gel po pleti, určitě na kartáček netlačte, není to dobré pro pleť. Po nanesení kartáček opláchněte vlažnou vodou a nechte důkladně vyschnout. Pak už stačí nasadit víčko a kartáček je připraven na další použití. 
Celkově jsem s tímto výrobkem spokojená. Dá se snadno udržovat a skladovat ho můžete prakticky kdekoliv. Líbí se mi jemnost štětinek a taky víčko je velmi praktické.

Znáte kartáček na pleť od Ebelin?  










17 komentářů:

  1. Kartáček mám taky, ale příliš ho nepoužívám na mě je příliš hrubý:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám Clarisonic a jsem s ním spokojená, tohle mi přijde pro pleť moc agresivní :/HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá zajímavě, určitě se po něm podívám. I když už jsem si koupila podobný kartáček a po rozbalení jsem zjistila, že na mou pleť je moc hrubý, takže s ním můžu čistit tak leda boty :D

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si kúpila od Ebeline silikónovú hubku na čistenie. Rozmýšľala som aj nad touto kefkou ,ale nakoniec som vzala tú silikónovú a som s ňou úplne spokojná :)

    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel u nás není DMko , takže dostupnost nic moc :( Každopádně něco takového bych od Ebelinu zkusit chtěla, hned po štětcích :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Ja pouzivam foreo lunu, ale rozmyslala som, ze by som vyskusala nejaky kartacek, isla by som, ale asi skor do elektickych, len sa bojim ci by ich moja plet zvladla, mozno toto by bol vsak fajn medzistupen na vyskusanie, hmmm dala si mi chrobaka do hlavy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám koupený elektrický kartáček a jsem spokojená. Od Ebelin mám silikonové masážitko

    OdpovědětVymazat
  8. Kartáček jsem do teďka neznala, ale vypadá moc hezky :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  9. tak do toho jdu hned!
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já teda nic takového nepoužívám, bojím se, že bych si pleť akorát podráždila...maximálně nekdy použiju mořskou houbu a šílenství kolem plastových/silikonových kartáčků se mi zatím zdárně vyhýbá :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.