úterý 5. ledna 2016

W7 Duo Blusher

Hezký večer vám všem,

konečně jsem si našla čas vám napsat další článek. Dnes to bude o jednom z mých dárků, který jsem našla pod stromečkem. Je to tvářenka od w7. 
Tvářenka stála asi do 100 kč a v drogerii se asi koupit nedá. Mám ji v odstínu 02 a obsah je 7 g. Obal se mi docela zamlouvá. Je sice plastový, ale dost pevný a při otvírání můžete nechat víčko otevřené  v libovolné pozici. Po otevření tvářenky v obalu nejdete také štěteček, který má husté štětiny, ale určitě bych ho doporučovala k cestovním účelům. Přeci jen štětcem tvářenku lépe zapracujete. Co je výhodou tvářenky jsou dva odstíny v jednom. Takže první odstín je trochu více tmavší, ale alespoň s ním můžete více pracovat a experimentovat. Odstín po nanesení uvidíte na níže přiložené fotografii. Druhý odstín je světlý, pro mě ideální na běžné nošení. Lehoučká barvička jako pírko se mi hodně zamlouvá. Na fotce nejde skoro vidět, ale věřte, že své kouzlo a efekt určitě má. Alespoń nebudete jako slavná Marfuša z Mrazíka. Z tvářenky mám velkou radost a určitě její koupí neprohloupíte.
Pokud s touto značkou máte zkušenost určitě mi nejde vědět do komentářů pod článek.


Zde máte vyfocené celé složení tvářenky, pro ty které by to zajímalo. Taky se na zadní straně dozvíte, že máte tvářenku vypotřebovat do 12 měsíců od otevření.

A tady detailní foto štětečku, který je součástí balení tvářenky. Jak jsem psala, určitě je vhodný pro cestovní použití.

Světlé barvičky, které se hodí k bledulkám.

Víčko od tvářenky drží v jakékoliv pozici, což také není na škodu.



4 komentáře:

  1. Tá lícenka vyzerá prakticky a je moc pekná. :)
    Pridávam sa k pravidelným čitateľom. Čo takto vzájomné sledovanie?:)
    http://awfulontheinside.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.