čtvrtek 21. ledna 2016

Night set od e.l.f.

Hezký čtvrtek vám všem,

dnes jsem tu opět s kosmetikou e.l.f. a určitě čtěte dál, protože dnes to bude zajímavé. Sada night obsahuje 4 balení duostínů. Takže každé balení obsahuje 2 stíny. Dohromady tedy najdete v tomto balení 8 stínů a jeden štětec, který má na konci černou tužku na oči.  

Balení a vzhled:
Celá sada je zabalená v bílé krabičce a jednotlivé stíny jsou vloženy do plastu. Vyjmutí stínů a štětce šlo dost obtížně a stalo se mi, že mi zůstalo víčko od stínu v ruce, takže vážně opatrně při vyndávání. Celkově sada působí jako dárková sada, takže je vhodná určitě jako dárek pro někoho, kdo má rád kosmetiku.
Štětec s tužkou:
Balení obsahuje štětec, který má na konci černou tužku. Štětec mi docela vyhovuje, až na to vypadávání jednotlivých štětin, ale nevadí. Tužka kreslí docela hezky, ale znám i lepší. Samozřejmě je klasická dřevěná.
Stíny:
Jak už jsem psala, barev v sadě najdete celkem 8. Překvapila mě vysoká pigmentace, která určitě stojí za vyzkoušení. Stíny jsou krásně pestré a při nanášení práší jen málo, protože jsou máslovitější konzistence.A pokud je nanášíte ještě na mokro, tak jsou fakt perfektní. Víčka od stínů jsou na šroubování.
Celkový dojem:
Když porovnám cenu a kvalitu, tak tomu nemůžu uvěřit. Tolik muziky za tak málo peněz? Celá sada stála snad kolem 100 Kč a ty stíny jsou tak neuvěřitelně pigmentované? Já tomu nemůžu uvěřit. Já jsem velmi spokojená a pokud si je chcete koupit určitě neváhejte.








Nanesení na sucho

Nanesení na sucho

Nanesení na mokro

Nanesení na mokro
Co na tyto stíny říkáte? Líbí se vám?

22 komentářů:

  1. docela mě překvapila pigmentace :O :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. na to že jsou od Elf za pár korun, musím uznat že se zdají být slušně pigmentované. Já mám od Elfu jen štětce a bázi pod stíny, no a za mě půl napůl, žádná sláva ale ani katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  3. Wau! Tie farby sú naozaj veľmi výrazné, z čoho som prekvapená, bohužiaľ ja mám s nimi menší problém, vždy mi opuchnú oči po ich aplikácii :-(
    Ak máš čas, prídi ma môj blog a ohodnoť ho, moc sa to poteší :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, takže nějaká alergická reakce. U mě zatím nic.

      Vymazat
  4. \oční stíny od elfu jsem nezkoušela. Jednu dobu jsem kupovala jejich štětce a musím říct, že za ty peníze opravdu stojí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich štětce mám taky koupené a zatím spokojenost.

      Vymazat
  5. Tiene vyzerajú skvelo! Tá pigmentácia má skutočne prekvapila. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  6. btw! slyšela jsem, že mají úžasný transparentní pudr :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si kdysi jednou koupila paletku stínů od nich a byla jsem z toho tak zklamaná, jak byla hrozná, že už jsem se zařekla a nechci si od nich nic už pořídit, abych předešla dalšímu zklamaní.. Ale musím uznat, že jsem docela překvapená, ta pigmentace vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pigmentace je vážně vysoká, taky jsem byla překvapená :)

      Vymazat
  8. Tiene sú krásne, štetec mám doma no nie som s ním spokojná. :(
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Waaaau. Tak toto je naoaj perfektné. Veľmi ma oslovili tie farbičky :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, za tu cenu to je super. Moc se mi líbí jak jsou syté – ty zlaté tedy asi konkrkétně nejvíc!!! Super!

    Týna
    TP-Bloggers

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.