středa 13. ledna 2016

Makeup Revolution tužky

Hezké odpoledne vám všem,

dnes tu mám pro vás další článek o kosmetických produktech. Jak už určitě název článku napovídá, bude to o tužkách od značky Revolution. Odstíny jsem vybrala náhodně. Všechny tužky jsou klasické dřevěné, dají se ořezávat přiloženým ořezávátkem. Je to fajn, že má každá tužka své vlastní ořezávátko, určitě to ulehčuje práci.
 Fialová a modrá jsou klasické tužky na oči a ta světle růžová je na rty. Odstíny jsou krásně výrazné a pigmentované. Výdrž na horním víčku oka je však už horší. Po delším nošení cca 3 hodiny má tendenci se obtiskávat nad oko a tvoří tak rozmazaný efekt. Výborná je však na spodní linku, nikde se neobtiskne, drží celý den bez problémů.
Růžová tužka je jak už jsem psala určena na rty. Je to asi konturovací tužka, ale mě se moc jako konturka nelíbí. Je až moc světlá, skoro do bílé barvy. Zkusila jsem ji i nanést na celé rty a pak rozetřít a pro nude líčení je určitě fajn pokud to s intenzitou nepřeženete. 
Celkově jsou tužky moc dobré, barvičky krásně pigmentované a co určitě musím zmínit je měkkost tužek. Vůbec při nanášení není třeba na tužky tlačit, kreslí prostě samy.








 Růžová konturka je v odstínu Baby pink.



5 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.